[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4

1001 回覆
6 Like 42 Dislike
我仍然覺得「銀箭」呢個名係屬於麥記嘅。
老麥最靚都係萬寶路配色
德國人玩車只有贏到唔想玩
好少見佢哋輸到走人

我懷疑今年佢哋會贏埋吱吱吱
佢撞走廢秦罰得區區5秒咁係逼害邊個
罰10秒唔夠 應該直接dnf死鹹狗
第一次聽人講fia逼害benz
係咪應該係fia favour benz
我圖2019 canada
https://lih.kg/2450342
討論Netflix 去隔離thx劇透落四重
鹹狗真係做得出都唔出奇
話曬f1有色人種不嬲係佢條水喉
有冇咁橋幾場內撞走同一個人兩次
兩次都係老麥偷到計
估唔到朱古力平過dell
除左a better tomorrow我覺得最出位就係朱古力
west都正 有mika同kimi加持
覆蓋面,側面永遠最貴
Monza 個時尾翼冇左廣告位
推得咁快嘅
如果咸狗咁心計,咁角田準備俾咸狗撚,呢期asian hate搶BLM風頭
迫害啲乜
人哋俾曬指定位置練起步,你唔跟俾人罰好正常
賽例夠寫明上pod要着好件race suit,其他車手就算熱最多都係拉開條拉鍊但係癡返魔術貼,你望吓咸雀Mugello上pod反低件衫加着埋BLM(類似) tee都冇事,幾時有迫害過咸雀
再之前ininin嗰啲,平治同咸雀冇資格講俾人迫害
誇張得過紅牛?
賣飲品可以有錢到咁既地步
佢係拍survive to drive
紅牛賣飲品都係為左搞marketing 0者
仲要搞搞下marketing唔覺意拎左幾個年度冠軍
到而家都唔明佢點解可以賣飲品可以賣到咁多運動都有紅牛既身影,仲要有錢玩兩支F1車隊

btw alpha tauri d贊助咁少,紅牛咪要每年比好多水落去先維持到
紅牛仲有成個足球集團
RB萊比錫仲要好揪得
而家下年仲要做埋引擎製造商
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞