[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Kd 果球Deflected 喎

自己甩架屌

真係自己甩 不過呢啲球証唔會睇到
呢一兩日馬刺已經唔係team play球隊,重心放曬kl度,一傷其他唔識打波
馬刺無左kl唔識打波?pop唔係好有料咩?

波波唔比贏
其實有冇人講下呢下算travel? 唔係話唔係射波意圖嘅會唔計咩

咁唔洗拍波啦 空運呀

唔知pop會唔會game 2 bench LA

出大胃李 唔多掂喎

收皮啦假膠 比少少質素

出隊D league隊打西決好無?
其實有冇人講下呢下算travel? 唔係話唔係射波意圖嘅會唔計咩

咁以後唔洗key波喇 係咁9扔

波都唔洗拍就可以達陣

zip走波波啦

係有料,都估到湧會重點防守kl,但係估到kl咁比人守死姐
Living個球and1又係鳩吹
真係ball don't lie
睇la睇到嘔血
自己甩手唔係專登係咪唔會吹
屌你老母我見到zaza zip腳果幕
現場有幾多個係真係識睇
全部盲粉
要靠manu
Living個球and1又係鳩吹
真係ball don't lie

睇replay個角度好似掂到elbow 其他角度唔知有冇
duncan復出屌打勇狗

叫番bowen出黎就差唔多
到底為左湧呢隊垃圾波贏 可以去到幾盡
現場有幾多個係真係識睇
全部盲粉

要理性討論?
Lma咁柒都有 50%fg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞