[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
在被問到Kawhi的傷情時,波波說:「我還不知道,比賽後我沒跟球隊的人聊過,所以不清楚科懷現在的狀況。我所知道的是,Kawhi傷到了原本就扭傷的左腳踝。」

咁就真係大撚鑊

下場出唔到,凍過水
唔怪得預測4-0喇

睇怕成個series都無得出

唔會掛
扭傷我諗冇卡達咁嚴重嘅
在被問到Kawhi的傷情時,波波說:「我還不知道,比賽後我沒跟球隊的人聊過,所以不清楚科懷現在的狀況。我所知道的是,Kawhi傷到了原本就扭傷的左腳踝。」

咁就真係大撚鑊

早D放暑假算

一樣四埸
ZAZA FB全面比人屌緊老母
終於上GSW留zaza係有咩用
終於GSW留zaza係有咩用
吾皇有幾矛想知

大叫fuck off

哇好矛呀

下下撞到人仆街都唔吹foul 又黑哨又茅 人地pro player點會咁易俾你撞跌呀 梗係出狗招推人呀

係咪又抽緊吾皇,比人撞跌

唔做d 明顯既姐
d 小動作一樣咁仆街
zaza係facebook又比人屌
lin登又比人屌
youtube又比人屌
reddit又比人屌
btw 屌你老母垃圾zaza
DPOY=zaza幾勁都好佢都可以完全守死,守到一球都無得射
終於上GSW留zaza係有咩用

仲廢過麥基
不過好好用
吾王點契弟法起馬唔會矛波先啦我屌你老母湧
lin登又比人屌
youtube又比人屌
reddit又比人屌

真心覺得唔係有心。係不幸,跳起左重心向前。呢一季每場勇都有睇,就知佢係幾笨柒。
今場manu
勇士玩撚完,已成宇宙公敵
吾王點契弟法起馬唔會矛波先啦我屌你老母湧

吾王起碼冇整傷人先喇
DPOY=zaza幾勁都好佢都可以完全守死,守到一球都無得射

守到剩低既球涯都收皮

咁就真係大撚鑊

下場出唔到,凍過水
唔怪得預測4-0喇

睇怕成個series都無得出

唔會掛
扭傷我諗冇卡達咁嚴重嘅

上輪拐一次都抖一埸
再黎應該無得出
夾硬出一個唔覺意又zip多腳隨時收咧
lin登又比人屌
youtube又比人屌
reddit又比人屌

好多因素
Warriors 多haters
Zaza 茅底
Kawhi 少haters 多fans

教練會唔會出番d野屌鳩Zaza

教練點睇zaza果下
lin登又比人屌
youtube又比人屌
reddit又比人屌

真心覺得唔係有心。係不幸,跳起左重心向前。呢一季每場勇都有睇,就知佢係幾笨柒。

yes zaza長命百歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞