[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係到還比灰熊先喇
成班假膠講因果,痴撚咗?

要還咩俾灰熊

卡達咪係灰熊囉
又要講因果咁都諗唔到
勇士玩撚完,已成宇宙公敵

d 球員點會理你公唔公敵,champ 就夠
何來玩撚完

要人心服口服先係真正冠軍

由kd轉隊嗰吓已經冇人會服
在被問到自己的下半場策略調整時,Brown開起了波波昨天的玩笑:「我就是祈禱了一下。」

搵zaza出腳
係到還比灰熊先喇

要還咩俾灰熊

卡達咪係灰熊囉
又要講因果咁都諗唔到

係到還比灰熊先喇

要還咩俾灰熊

卡達咪係灰熊囉
又要講因果咁都諗唔到

係到還比灰熊先喇

要還咩俾灰熊

卡達咪係灰熊囉
又要講因果咁都諗唔到

carter既peak關熊仔咩事
據馬刺記者Michael C. Wright和Jabari Young在推特上透露,Kawhi在更衣室內將腳踝進行了包扎,走路還有一些一瘸一拐。

被問到能否出戰下一場比賽時,Kawhi說:「到時候再看吧。」

Kawhi還表示他不認為Zaza的動作很髒,那只是為了防守而已。

Kawhi

話左zaza唔係特登
據馬刺記者Michael C. Wright和Jabari Young在推特上透露,Kawhi在更衣室內將腳踝進行了包扎,走路還有一些一瘸一拐。

被問到能否出戰下一場比賽時,Kawhi說:「到時候再看吧。」

Kawhi還表示他不認為Zaza的動作很髒,那只是為了防守而已。

Kawhi

上次話打得都無得打
今次
係到還比灰熊先喇

要還咩俾灰熊

卡達咪係灰熊囉
又要講因果咁都諗唔到

carter既peak關熊仔咩事

連爛網都要還
留意到平時個D我勇已經開始上水
清算行動 正式開始
Zaza真心慘

立完大功俾人當棄子
垃圾zaza 垃圾勇
另一個post班勇迷話冇心
仲講自己打波都係咁攝人
笑撚死我

Kawhi

話左zaza唔係特登

人地受害者都咁講 反zaza反勇個d無聲出啦 我勇又然

zaza佢zip腳緊係為左防守啦,仲好成功
留意到平時個D我勇已經開始上水
清算行動 正式開始

Av女優巴打狙擊得好落力,我地勇迷同你有仇牙

Kawhi

上次話打得都無得打
今次

係記者面前唔通講佢係特登咩?
另一個post班勇迷話冇心
仲講自己打波都係咁攝人
笑撚死我

你起底咁勁
試下去小學校網啲相集起佢底啦😂😂😂
zaza出腳,勇士掀起一波流16-0既攻勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞