[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
都係返去上hupu算 連登真係太撚低質
咁撚樣都可以話抵死 還債

係因為HUPU有得DEL POST咋
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

特登踏前兩步 100% 特登

咁撚大份標過去防守咁易dup停咩

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

同埋terry個下同horford個下係類似
zaza到地再一步向前
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

至於RR9同GRANGER根本唔係騎士歷史,所以可以同巫師馬刺爭取WHERE HIGH ROAD HAPPENED大獎

唔笑得去圍爐囉 一班刺撚攬住喊
又有人可憐vc nash francis??
今年不如整返個+2gc 大獎

爛網啦

一定係我地車路士

你肯定當年冇人屌鬼?on9
一單還一單啦
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

咁基本上個個球員都仆街
內線 defend P&R 只要唔 hedge,跳起 contest 三分射手果時實有機會攝到腳
Aldridge 今場都有球 contest 搞到 Curry 失平衡落地

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

上面佢貼左條片gasol標去守手感仔都唔係話dup就停 手感仔落地踩唔中姐

link?

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

咁基本上個個球員都仆街
內線 defend P&R 只要唔 hedge,跳起 contest 三分射手果時實有機會攝到腳
Aldridge 今場都有球 contest 搞到 Curry 失平衡落地

你係咪搞錯左d野 有機會攝同有心攝係兩回事 zaza呢下明顯轉登踏前攝 係故意

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

上面佢貼左條片gasol標去守手感仔都唔係話dup就停 手感仔落地踩唔中姐

link?

你試下將gasol條片較到0.25速
你會睇到gasol同zaza既分別

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

猢狗慣用技倆
不求洗白
但求有人比我更仆街

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

zaza到地再一步向前

真心?
Terry 果球可以話係完全一樣
馬刺呢場真係打出戰術
係仆街zaza btwcurry又無人請食火鍋
拉完人落水未

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

你肯定當年冇人屌鬼?on9
一單還一單啦

依家無人話佢唔茅
唔想比人zip 咪唔好jump shot
當年某球星都話怕左保雲 對住佢盡量唔跳

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

你o岩

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

zaza到地再一步向前

真心?
Terry 果球可以話係完全一樣

terry跳起左腳落地第一步就係curry腳底
右腳個步已經唔關事

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

RILEY仲係度,不了

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

RILEY仲係度,不了

熱刺定熱火

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

猢狗慣用技倆
不求洗白
但求有人比我更仆街

on9
唔好屈曬湖度呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞