[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

特登踏前兩步 100% 特登
正式宣布
騎 刺(雷)vs湖 勇 太陽

咁岩見到

好鬼小學雞
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

咁撚大份標過去防守咁易dup停咩
正式宣布

左邊係+2gc

咁岩見到

好鬼小學雞

有無人咁多人睇zaza wiki都成問題
正式宣布

on9
點解湖人拉埋湧講
可唔可以一單還一單 bowen都十年前
要還債還到幾時?
咁樣比人zip腳都可以話無資格話人茅?咩道理?

無人話唔茅
只係覺得抵撚死

咩抵撚死 咁樣特登比人茅叫做抵撚死?
你唔撚去死?

保雲

又講保雲做咩撚?係要拉埋講有咩意思

隊波01zip到07 唔講得?

系,bowen都唔細份

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

咁岩見到

好鬼小學雞

有無人咁多人睇zaza wiki都成問題

正常就無人睇, 但有單野出左, 近期一定多左人會睇睇

系,bowen都唔細份

bowen有d波根本唔係標 淨係第腳
要還債還到幾時?

都唔明點解要拉埋講,抽水還抽水,話可愛係還BOWEN的ZIP腳係咩玩法

無架啦,呢D一講就講十幾年,相信Zaza都會繼續俾人唱,然後搵其他人還息

zaza攝多幾年先追到bowen
Btw, 不得不認湧狗呢290萬洗得真係好, 咁就搞傷人地主力, Final搞殘LBJ不是夢, ZAZA有望拎到Shaq MVP
要還債還到幾時?

無人話唔茅
只係覺得抵撚死

成隊波都換左13條友
你話巴塞呢啲美斯碧基仲係度就話姐

湖狗老細都死埋
未又係還緊kings條數

我表示湖人 Game 6 無黑哨

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

Terry
on99 講緊pachulia無啦啦講Bowen
今場之後 以後勇士班人比人ZIP腳 就可以話佢地抵撚死喇
Btw, 不得不認湧狗呢290萬洗得真係好, 咁就搞傷人地主力, Final搞殘LBJ不是夢, ZAZA有望拎到Shaq MVP

波波當年都係呢招

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街
Butler Curry Korver + Granger Rondo
大Morris Love + Irving Beal
KAWHI
KD

不如今年就由巫師同馬刺上演正義聯盟啦
都係返去上hupu算 連登真係太撚低質
咁撚樣都可以話抵死 還債

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

上面佢貼左條片gasol標去守手感仔都唔係話dup就停 手感仔落地踩唔中姐
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞