[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

咁吾皇最多都係叫銀仔做野唔會整傷人
算係咁

老母華掛
雖然我覺得佢係打得肉緊多過真心想整傷人

老母華邊有咁dirty

岩啊 熱血咋

湧狗又開始搵人拖落水

講撚到其他人矛自己就唔矛咁

大家都矛有咩好嘈

問題係垃圾勇唔覺得自己矛
而家想cavs快撚啲打殘垃圾勇

原本兩邊都唔想撐,但依家真係想gsw快d收皮

aggar
成班刺狗睇我勇點贏
真係多謝哂你地捧場
唔皇同班手下做事都無勇士咁狗

咁吾皇最多都係叫銀仔做野唔會整傷人
算係咁

老母華掛
雖然我覺得佢係打得肉緊多過真心想整傷人

老母華邊有咁dirty

岩啊 熱血咋

湧狗又開始搵人拖落水

講撚到其他人矛自己就唔矛咁

用james+隊友屌人矛 邊個拖人落水先 見到正義之士上身咁真係好核特
翻唔翻睇上半埸好

唔好

想問下刺撚考唔考慮淨係丁上半場

我驚之後3埸kawhi都出唔到就1秒都lead唔到呀

kawhi出到都lead唔到啦

吾皇又想洗底

邊個幫我皇洗緊底啊
反勇=又幫我皇洗底?

家陣似宇宙勇俾左我皇做+2GC洗底既機會
翻唔翻睇上半埸好

唔好

咁啱啱嗰場上半場lead廿分係我幻覺?

KL打左兩節幾已經26
翻唔翻睇上半埸好

唔好

上半場係垃圾刺200%發揮加勇士50%手感先有得比你lead 咋
睇下下半場點守死垃圾刺
下個topic可唔可以改zaza長命百歲
https://www.facebook.com/hkclutch/videos/1350083911742498/
用手拉鳩人既off ball screen
Zaza條賤種都廢事講
球證好波
翻唔翻睇上半埸好

唔好

上半場係垃圾刺200%發揮加勇士50%手感先有得比你lead 咋
睇下下半場點守死垃圾刺

真防守球隊
翻唔翻睇上半埸好

唔好

睇下下半場點守死垃圾刺

kl 未傷之前同中場個分差有幾分差距?
唔記得左 sorry
專心睇波算 同呢到勇迷傾波真係晒氣
翻唔翻睇上半埸好

唔好

睇下下半場點守死垃圾刺

咁即係勇士下場就一定above100%發揮既
翻唔翻睇上半埸好

唔好

睇下下半場點守死垃圾刺

點守死 ? 收人山咪守死囉 哈哈
見到格離post 啲我勇係度撐zaza冇心

佢地盲咗

唔敢入黎大post 咪係一邊自我催眠囉
垃圾刺輸波賴地硬
唔撞得去打麻雀啦

傷件防守工兵就喊苦喊忽 波波唔係好撚勁既咩 即場轉戰術都唔識? 出gasol加lma兩件all star打high low都撚死勇啦 仲有green依d頂級3d player 唔勁個陣都唔識腦 抵輸啦

KL係防守工兵 Gasol比你地班黑雞吹到 foul trouble啦 其他已經唔想答你,都唔知你有冇睇

球證吹得就一定無錯 去到西決點會有咁多黑哨 我勇兩隻mvp一回春就頂唔到 就係到賴地硬 你班人唔係吹到波波防守專家黎咩 係咁意無左個球員就俾人反cup 仲話專家worr

睇你講得出去到西決邊有咁多黑哨就已經唔想再答你
認真一句 zaza本身就好似街場d19 阿叔咁 出名茅嫁啦
唔洗駁
吾皇有幾矛想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞