[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
勇唔係第一節失常到咁
都未必打到最尾先定到勝負

唔係zip腳打疾到氣湧輸撚左啦屇你老母

講緊場波就發曬火咁
又唔係話zaza冇zip腳
Kawhi傷係大影響
但刺都要睇番點解會比人cup到

你試下揾一隊個攻防核心冇啦啦傷左仲要PLAYOFF睇下會點囉

單核球隊 傷左核心 問點解會輸 吱一聲笑出黎

咁係咪真係得呢個原因先
仲有冇可以改善既地方 team d之類

有kl kd 會唔會打得咁順啊 on9 少陣啦好嗎?
根本刺成個陣都靠kl run
而家想cavs快撚啲打殘垃圾勇

原本兩邊都唔想撐,但依家真係想gsw快d收皮
唔皇同班手下做事都無勇士咁狗

咁吾皇最多都係叫銀仔做野唔會整傷人
算係咁

老母華掛
雖然我覺得佢係打得肉緊多過真心想整傷人
翻唔翻睇上半埸好

唔好

想問下刺撚考唔考慮淨係丁上半場
試下勇士無左curry又會點

試下冇咗賭撚 睇下班仆街有冇得追

仲有KD GREEN 佛祖
基本上呢個情況係得宇宙勇同大飛係會冇咩大影響
勇唔係第一節失常到咁

講緊場波就發曬火咁
Kawhi傷係大影響

你試下揾一隊個攻防核心冇啦啦傷左仲要PLAYOFF睇下會點囉

咁係咪真係得呢個原因先

你咁樣同d各打五十大板既中立撚有咩分別
估唔到zaza對劍擊都有研究,離成個身位,zip個下唔快都做唔到
急不及待想睇zaza zip吾皇
Zaza

算係咁

老母華掛

老母華邊有咁dirty
屌你老母block鳩哂啲傻閪

大飛? 佢冇左波叔試下

大飛? 佢冇左波叔試下

一樣咁廢
有咩影響
好多假膠
Zaza Pachulia
Dreymond Green

算係咁

老母華掛

老母華邊有咁dirty

岩啊 熱血咋
勇唔係第一節失常到咁

講緊場波就發曬火咁
Kawhi傷係大影響

咁係咪真係得呢個原因先

有kl kd 會唔會打得咁順啊 on9 少陣啦好嗎?
根本刺成個陣都靠kl run

不如騎士傷左吾皇倒輸
之後問點解唔做好啲啦
翻唔翻睇上半埸好

唔好

想問下刺撚考唔考慮淨係丁上半場

我驚之後3埸kawhi都出唔到就1秒都lead唔到呀

算係咁

就算吾皇最陰濕的隊友如韋迪最多都係假跌,不會zip腳。
睇到黎緊幾年都有反勇聯合軍就好開心

利申Ellis 年代勇迷
垃圾刺輸波賴地硬
唔撞得去打麻雀啦

傷件防守工兵就喊苦喊忽 波波唔係好撚勁既咩 即場轉戰術都唔識? 出gasol加lma兩件all star打high low都撚死勇啦 仲有green依d頂級3d player 唔勁個陣都唔識腦 抵輸啦

KL係防守工兵 Gasol比你地班黑雞吹到 foul trouble啦 其他已經唔想答你,都唔知你有冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞