[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
據著名記者Marc J. Spears報道,消息人士稱,Kawhi將在當地時間今晚接受核磁共振檢查。

據著名記者Marc J. Spears報道,消息人士稱,Kawhi將在當地時間今晚接受核磁共振檢查。

其實冇事啦 仲落到地
不過應該最早game 6先出到

垃圾刺今年po真係多災多難

希望盡快好番

其實冇事啦 仲落到地

校長你都幾犀利 回咁多個post

其實冇事啦 仲落到地

GAME 4都完場啦
下季啦
雖然zip腳係仆街
但身為反刺首領既我
見到刺狗輸波
真係好撚開心
保雲條數終於還下息啦

其實冇事啦 仲落到地

校長你都幾犀利 回咁多個post

Doc生你係咪真係會放過快艇
雖然zip腳係仆街
但身為反刺首領既我
見到刺狗輸波
真係好撚開心
保雲條數終於還下息啦

保雲唔係專登,我自己成日打波都有唔小心zip到人腳,但會即刻關心對方有冇事。
通常你盡力防守既時候,對方起手射波我會盡可能咁埋身去防守干擾佢射波,但同時又會盡量唔掂到佢嘅身體避免造成犯規。佢後兩步我覺得係為咗剎車,唔好撞到卡達。
所以我覺得佢唔係有心。但我只係覺得,係唔係特登只有佢自己知道
已經見到唔少我勇上水表示依球係冇心
已經見到唔少我勇上水表示依球係冇心

就算有無心都好
無一隻刺狗係無辜既
另一個post班湧狗真係好正😂😂👍
雖然zip腳係仆街
但身為反刺首領既我
見到刺狗輸波
真係好撚開心
保雲條數終於還下息啦

作為反刺,小小反勇,同反保雲,唔知今次幫邊個了
https://www.youtube.com/watch?v=THGJJHln4Co&feature=youtu.be

保雲都冇心架 我覺得佢冇惡意
只係慣性向前 佢跳起之後個頭都仲望緊個籃

咪再屈佢
好撚興奮 全世界都反勇

都反左兩年啦成街hater

本來都唔反勇 但kd 鳩綠 zaza 真係不了 班fans仲要郁d就拖吾皇落水真係肉酸到呢

利申:真皇迷
咁占士打溜馬打到很接近或者被大炒都無去傷人

All in cavs

All in cavs

正義聯盟
支持勇都係咁話 勝之不武 ZAZA死全家
騎吸唔吸收到刺既正義fans做正義隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞