[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我勇啲質素係點,依兩三年大家心照啦

yes 笑話黎

岩先live post講過
勇士球隊既作風係業界已經非常出名

d moving pick
有人好似話勇士贏左切柒

我係你就縮返入我勇個狗竇啦
贏得咁唔光彩

由上年開始湧已經係咁狗

原本對佢地有好感,上年對勇士的感覺就開始變差。
占士為咗贏都唔會咁做,占士贏的隊從來都是full team,唔會故意弄傷人地

zaza狗姐 又關成隊事

勇士得益喔
好想知可愛傷成點 有無injury report

自己行到落場應該冇咩大礙 不過抖一場走唔甩
極力誌籃球 Clutch
26 分鐘 ·
Zaza Pachulia 除了被質疑,指他故意將腳踏在跳投之後着地的Kawhi Leonard 的腳下。 (影片連結:https://www.facebook.com/hkclutch/videos/1350068598410696/ )
他還有在上半場切單擋的時候,對Patty Mills 拉扯。
原來有前科
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞
green踢下體又無心,zaza zip腳又無心,湧進攻靠犯規,防守靠zip腳
雖然lma好多波唔應該咁炒,但要體諒既攻守重擔係哂佢度,連pau都有foul troubles幫唔到手頂幾多...

但老實講呢場輸得好唔甘心
我勇啲質素係點,依兩三年大家心照啦

贏的球隊很多都有傷

講勇迷牙

green踢下體又無心,zaza zip腳又無心,湧進攻靠犯規,防守靠zip腳

Moving pick
15年我勇講過:傷病是球賽的一部份
我贏怪我囉?
原本大炒緊
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞

咪係
公平競爭唔得ge
雖然lma好多波唔應該咁炒,但要體諒既攻守重擔係哂佢度,連pau都有foul troubles幫唔到手頂幾多...

老實講
佢個位係鄧肯做開既
你要佢頂哂100%係冇可能
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞

咪係
公平競爭唔得ge

唔搞分分鐘單方面屌打咋
公咩平
正義必勝, 難為各位刺撚捱夜睇波了
https://youtu.be/F9jqRw9Kcco
隔離post 了link
齊來屌條賤種
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞

咪係
公平競爭唔得ge

Zaza條仆街真係

老實講
佢個位係鄧肯做開既
你要佢頂哂100%係冇可能

所以td真係好撚勁 38 39都仲做呢啲野
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞

咪係
公平競爭唔得ge

呢個series 已經無左公平呢樣野啦
我贏怪我囉?

明知你假膠都想屌你
勇唔係第一節失常到咁
都未必打到最尾先定到勝負

唔係zip腳打疾到氣湧輸撚左啦屇你老母

講緊場波就發曬火咁
又唔係話zaza冇zip腳
Kawhi傷係大影響
但刺都要睇番點解會比人cup到
本身場波好好睇
俾zaza搞一搞

咪係
公平競爭唔得ge

呢個series 已經無左公平呢樣野啦

岩 有湧已經冇公平呢樣野
票房隊nba 一定幫到盡
有人好似話勇士贏左切柒

我係你就縮返入我勇個狗竇啦
贏得咁唔光彩

由上年開始湧已經係咁狗

原本對佢地有好感,上年對勇士的感覺就開始變差。
占士為咗贏都唔會咁做,占士贏的隊從來都是full team,唔會故意弄傷人地

zaza狗姐 又關成隊事

成隊波經常犯規又唔吹
今年有一埸勇士大勝騎士個埸見kd一野拍落去ki隻手都唔吹
我贏怪我囉?

明知你假膠都想屌你

完全兩回事

Moving pick

湧每場比賽嘅口訣“進攻靠犯規,防守靠zip腳”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞