[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

但最諷刺係依家咁多去支持我皇去打贏湧

睇左NBA post 咁多年,原來咁多人憎既foj都可以洗底,仲要拎哂正義之師之名去討伐湧

湧加油過多幾年就可以平反

Btw 有人話馬刺以前各種foul 拿殊 果野爆鼻
以為d人係咁 所以依家咁係問題 其實講依d 都幾on9

但想講好多其實要還 ,係時候未到

仲記得你咒人斷腳

咒過邊個

我皇
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

睇左NBA post 咁多年,原來咁多人憎既foj都可以洗底,仲要拎哂正義之師之名去討伐湧

yes 前人zip腳 後人還腳

出年咖哩幫zaza還,毒撚幫廢鳩還,吾皇幫老母華還,基石幫癲狗還,dlo幫世界和平還,鼓佬幫bad boys還,it幫長毛還

咁就perfect

NKY係清泉
以腳還腳又太唔理性啦

如果可愛出唔到,一個好睇的SERIES就咁冇左
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

出年咖哩幫zaza還,毒撚幫廢鳩還,吾皇幫老母華還,基石幫癲狗還,dlo幫世界和平還,鼓佬幫bad boys還,it幫長毛還

咁就perfect

NYK係清泉
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

咁就perfect

NKY係清泉

Por仔幫oakley還
d刺狗嬲嬲豬
以腳還腳又太唔理性啦

如果可愛出唔到,一個好睇的SERIES就咁冇左

唔洗還牙
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

我仍然覺得SPURS可以WIN到SERIES

難左啲喎
我係勇黑都話有可愛都未必贏到
何況而家好大機會少左隻

希望傳奇SIMMONS 可以頂得住KD

比賽傷出士氣打擊大啲
如果好似打火箭G6咁 成隊爆seed打爆湧就好
未必係特登

拿av
今次我就唔撐你啦

Av多d番黎講波啦

聽日/後日實上黎
等左成季等睇 draft lottery

今年中段睇好咩人?

點睇艾迪巴約

Diallo with the right team

Adebayo 似 DJ with no rebounding

好似話 Ball 真係有可能跌落第 4
多謝 Lavar

第2輪個bloomxxxxx呢?

呢三個一輪尾二輪頭都抵玩

一輪尾二輪頭 upside 最重要
係係我就博下要 GIiles
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

難左啲喎
何況而家好大機會少左隻

比賽傷出士氣打擊大啲

湧點同火箭
你睇今場咁都反cup到真係冇架啦
睇下場Lma會唔會上番身啦
d刺狗嬲嬲豬

佢地唔撚意謂係會贏到我湧牙
FWIW, Anthony Tolliver: I don't think Zaza's play is dirty

From Reddit
Zaza 果下同 Terry 幾似
又係轉左身望波行多步
https://www.youtube.com/watch?v=Td7Z36BfU7U
2:14

TERRY呢下都算有心,都係個句,職業球員點會唔知自己隻腳移動到邊

我唔認同呢個講法
如果係咁好多球員想 regular season 收 Curry 山
勇狗橙lu 有撚排還牙
唉 今次仆街
艾榮決賽都唔知出唔出好..咁玻璃

一陣勇撚話要佢還返上年個關鍵三分 ZIP7佢就仆街
想知湧今次又幾時還
勇狗橙lu 有撚排還牙

唔洗還啦
刺係抵死喎
d刺狗嬲嬲豬

你隊西波zip人就得?
退休無dirty player zip人腳
叫佢出山囉
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

難左啲喎
何況而家好大機會少左隻

比賽傷出士氣打擊大啲

湧點同火箭

我知 除咗可愛仲有邊個頂到kd
發現好多猢狗幫湧 代表咩

差D唔記得有一年狗鼻射完波個陣 隻右手會專登打鳩人塊面
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

難左啲喎
何況而家好大機會少左隻

比賽傷出士氣打擊大啲

湧點同火箭

冇 西門都窄窄地
湧今次真係點都死

贏左永遠都唔光彩

難左啲喎
何況而家好大機會少左隻

比賽傷出士氣打擊大啲

湧點同火箭

今場冇睇
不過想問下kawhi未傷之前lead咁多
係咩原因
守死左KD
d刺狗嬲嬲豬

你隊西波zip人就得?
退休無dirty player zip人腳
叫佢出山囉

好心垃圾刺俾返位基石打仲好
保雲真係馬刺一世既罪
無佢,仲可能做到+2gc

而Zaza今次無得話無意
利申,勇,睇我個名都知
Mike Brown表示:
Zaza Pachulia完成了非常出色的任務,一般平時我們不會讓他在場上打這麼長時間的。

真心話黎
FWIW, Anthony Tolliver: I don't think Zaza's play is dirty

From Reddit
Zaza 果下同 Terry 幾似
又係轉左身望波行多步
https://www.youtube.com/watch?v=Td7Z36BfU7U
2:14

TERRY呢下都算有心,都係個句,職業球員點會唔知自己隻腳移動到邊

我唔認同呢個講法
如果係咁好多球員想 regular season 收 Curry 山

認真講,我都覺有少少,好多時CURRY 射完波防守球員都幾刻意壓向CURRY,令佢難落地。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞