[zaza仆街死]NBA季後賽討論區(49)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好心還息都唔好搵Kawhi啦
一係你去攝波波腳囉
你話黑哨黑到馬刺輸波都叫還息丫
整傷個無辜既我真係笑唔出
都係返去上hupu算 連登真係太撚低質
咁撚樣都可以話抵死 還債

唔笑得去圍爐囉 一班刺撚攬住喊
又有人可憐vc nash francis??

你肯定當年冇人屌鬼?on9
一單還一單啦

扮撚哂理性

2017年仲講緊2002年野啦
一單還一單

強姦犯撞明哥 一定唔小心 唔係茅
一係你去攝波波腳囉

算吧啦 太多低質小學雞 都無謂係度嘈
今年不如整返個+2gc 大獎

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

RILEY仲係度,不了

熱刺定熱火

熱刺

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

RILEY仲係度,不了

熱刺定熱火

熱刺

一係你去攝波波腳囉

算吧啦 太多低質小學雞 都無謂係度嘈

最高質係刺迷

一定係我地車路士

呢兩季係我熱

RILEY仲係度,不了

熱刺定熱火

熱刺

不過zaza個下係幾撚仆街
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

特登踏前兩步 100% 特登

咁撚大份標過去防守咁易dup停咩

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

同埋terry個下同horford個下係類似
zaza到地再一步向前

真心?
Terry 果球可以話係完全一樣

terry跳起左腳落地第一步就係curry腳底
右腳個步已經唔關事

咪就係講 Terry 左腳果步
如果話 Terry 果下要行埋,如果唔係會失平衡,試問又點知 Zaza 唔需要行多步平衡?
我唔quote咁長
av你貼2條片
terry跳起第一下落地就係左腳係curry腳底 之後右腳已經唔關事
gasol 跳起第一下係左腳落地 之後右腳先去到curry腳底
zaza第一下跳已經雙腳到地 先再第二下跳到kawhi腳底
點一樣法
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

至於RR9同GRANGER根本唔係騎士歷史,所以可以同巫師馬刺爭取WHERE HIGH ROAD HAPPENED大獎

騎2年前唔駛還
刺十年前要還
我唔quote咁長
av你貼2條片
terry跳起第一下落地就係左腳係curry腳底 之後右腳已經唔關事
gasol 跳起第一下係左腳落地 之後右腳先去到curry腳底
點一樣法

Zaza係好明顯追住黎zip啦
其實我到而家都唔敢肯定zaza係特登攝腳 不過佢肯定係有心迫埋去有咁貼守咁貼

咪撚on9 邊有人contest jump shot會特登踏前兩步

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

同埋terry個下同horford個下係類似
zaza到地再一步向前

真心?
Terry 果球可以話係完全一樣

terry跳起左腳落地第一步就係curry腳底
右腳個步已經唔關事

咪就係講 Terry 左腳果步
如果話 Terry 果下要行埋,如果唔係會失平衡,試問又點知 Zaza 唔需要行多步平衡?

terry第一跳到地
zaza第一跳到地之後再向前小跳一下
點一樣法

一單還一單啦

扮撚哂理性

一單還一單

同bynum唔小心搶板個時攝住perks腳
唔小心撞傷rr9

Terry

你舉呢d例子都唔係反駁
只係講埋有咩人都係仆街

猢狗慣用技倆
不求洗白
但求有人比我更仆街

好大仇口咁
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

至於RR9同GRANGER根本唔係騎士歷史,所以可以同巫師馬刺爭取WHERE HIGH ROAD HAPPENED大獎

騎2年前唔駛還
刺十年前要還

過多兩年退休夠十年應該一筆OUT消
而KOBE等多九年先啦
我唔quote咁長
av你貼2條片
點一樣法

Zaza係好明顯追住黎zip啦

我重申下 我唔係刺撚
我個時都係咁屌horford
horford同terry個下似
係指大家都係跳個下已經唔就位
zaza跳左2下 我真係唔知點一樣法
Zaza連自己友都可以整傷
可能真係本來就危險

一單還一單啦

扮撚哂理性

一單還一單

唔小心撞傷rr9

kg perkins打波一定好乾淨啦
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

騎2年前唔駛還
刺十年前要還

而KOBE等多九年先啦

鳩比唔駛還
咁多fans

一單還一單啦

扮撚哂理性

一單還一單

唔小心撞傷rr9

kg perkins打波一定好乾淨啦

乾淨過籃板三文治
Zaza連自己友都可以整傷
可能真係本來就危險

佢連隊友都怕
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

騎2年前唔駛還
刺十年前要還

而KOBE等多九年先啦

鳩比唔駛還
咁多fans

後面咪比人收山
我騎dllmwa走左
所以唔駛還債
今屆騎贏最正義

騎2年前唔駛還
刺十年前要還

而KOBE等多九年先啦

鳩比唔駛還
咁多fans

後面咪比人收山

北卡通零王HB
見到sperms迷嬲嬲豬就最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞