大多數香港人未準備好犧牲

624 回覆
1034 Like 162 Dislike
香港人太撚有錢,身嬌肉貴
又係依d大家唔肯行多步搞到輸嘅理論
問題唔係可以咁表面靠武力解決到
除非你可以物理上將香港同中國分割開啦
唔係嘅話一日隔離係中國都唔會成事
咩叫冇呀?死咗咁撚多人都叫未準備好犧牲?

19-20年咁多浮屍、死因冇可疑,個啲咪我地嘅犧牲囉

撇除死因冇可疑 都仲有人一躍而下 為呢個政權奉上自己條命。。。 你可以話佢唔係俾狗打而死 但係佢係俾呢個政權俾死

你仲記唔記得第一個係金鐘廣場跳落嚟個位係邊個呀?係將軍澳停車場跌落嚟個位又係邊個呀?

只係個陣啲狗冇好似緬甸啲軍政府咁當街殺人咋 我地香港嘅狗因為可能有中共照住先可以冚到所有媒體咋
全部人即刻同我入poly!
https://lih.kg/1734137

9up大師第一名-樓主
樓主去犧牲未?
不斷over over over over 人地個bodies
食人花生 食人地血饅頭
犧牲有用?係要香港窮呀........ 窮到個政權連武器都冇既時候先講犧牲吧!
你都傻撚閪
我坐監
邊撚個供樓
係咪你幫我供啊屌你老母
五毛pr拉
樓主生勾勾係度代表都係死淨把口啦 上連登就最勤力
無乜講錯
But we no gun
發生反修例運動個時
大家都係返工
照常飲飲食食
手足u are not alone
大家齊心食黃店
支持同路人
好嬲
兩年黎已經每月都有depress

盲目左
cctoy撚質素係咁
明呀
U are not alone
成日做咗個大假設嚟問嘢
會問番你點解要到底
你問吓流亡歐洲2000千年嗰啲猶太人係咪接受咗?
認同
老實講我唔否認你呢句說話
但我想講 我block柒咗你好耐
扮自己好高明,但其實玻璃心,不能聽到異見,冇分析能力,唔面對現實,對有力的批判又無力反抗,所以對唔啱聽嘅野只可以block!因否則自己都會被動搖,好似支那人咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞