2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
上星期跌咗0.33%
升唔計 跌先計
又升 咁落去今年破190
1000 蚊玩咁耐,幾抵屌
本身5000
5000 都哂鳩氣啦
可能關注呢件事既留言都差唔多過5000 個
講大話都咁理直氣壯

韓撚兒唔認唔認終須認

呢個po清楚說明點解有班人會瘋狂狙擊我

土共滲透論壇十步曲,比起直接ban反共論壇仲有效進行統戰
https://lih.kg/2476993

香討好耐之前都係正常論壇
高登直頭係反共論壇
結果都俾人滲透同改變左意識形態

土共咁驚意識形態,點解佢唔ban 反共論壇?
因為用滲透效果仲好
又可以扮自由,仲可以反攻改造上嘅人嘅意識形態

咁土共點滲透呢?
以下是滲透十步曲:

1. 首先佢會扮係自己人,只係唔滿意自己陣營嘅一派人或一樣野
2. 然後開始攻擊嗰派人或嗰樣野
例如本土唔妥泛民,和理非唔妥勇武
3. 開始拉更多人持同一個立場,一齊唔妥
4. 咁搶口一定俾人還拖,等罵戰出現
5. 將罵戰白熱化,例如喺唔關事嘅post 都會提起引戰
6. 正常巴打開始覺得好煩,有啲最初都會屌下勸下,但慢慢就會上少左
7. 佢地有更大話語權,同時罵戰其中一方會落下風
8. 成個壇主要言論變成抽水同打擊輸左個一方,並開始講而家輸左喇,都係佢地唔好搞到咁。睇下邊一邊輸就屌邊樣,泛民賣港,偽港毒不設實際,勇武見好唔識收,黃屍冇腦之類
9. 加入愛國思想,之前抨擊人嗰邊開始轉向認同土共,俾泛民/偽港毒/黃屍主導,不如俾共產黨管好過;又或者推所謂現實主義,咩都做唔到不如做港豬唔好再理政治
10. 變成愛國論壇
韓sir又出黎搞笑
又俾你班撚屌cctoy屈毛
又然
咩啊?啲大話係憑我本事作出嚟, 點解唔講得啊,屌你老母!

總之反對我嘅 就喺五毛/藍絲/廢老/港豬/共產黨員

@韓撚兒之惡過希特拉
CCL
本週公佈 較上週 較上月
179.95 -0.75% +0.76%
近左160
恭喜淡淡,拍定手先啦
韓sir又贏

好友應當悔改
終於跌, 中原假架, 都仲要報跌, 食蒙左?
下禮拜就打回原形
下個禮拜再屈5毛藍絲
咁即係ccl係準定唔準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞