2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
我無, 我認
好奇咩?
屌,無書無35thx捐1000俾黃圈都推
一本書都幾舊水啦
回力鏢
歡迎正正經經提供任何與樓市有關嘅消息,我po嘅多數係利淡消息,我估ching多數係利好消息,平衡下係好事,不過最好係近期一啲嘅。一月同而家比又係兩個世界嚟
知情人士還說,博裕向新加坡傾斜的主要原因是擔心現年94歲的江澤民影響力下降,博裕的成功得益於他的支持。

江派代表所有大陸有錢人
無書咪無, 好出奇?

你咁大個人仲痴老母住羞唔羞恥? 
match到我第一offer未,612等錢用
繼續SPIN, 只會顯得你肉酸

你永遠痴住標籤你老母先係業主, 你痴老母住咋廢淡
介紹返房屋台 賴皮狗貼樣男神 波子718 接班人 = J.S.Park
https://lih.kg/2428651
應完約唔俾人邀約
仲開口話可唔應約,一千蚊睇到咁重要
黃圈
你可以邀,但
我無抗爭書呀
我無抗爭書呀
我無抗爭書呀

何來應約?

咁你可以貼合約未?
香港正在經歷文革式巨變
變到連葉劉淑儀都好撚驚

葉劉淑儀 驚都無用 - Jacky Lim Channel 林鴻達 評論台 **直播** 20210301
https://lih.kg/2428644

喺任何發生巨變的時代,明智嘅人都會將不動產轉變為流動資金,以防萬一,只有蠢人先至會用流動資金嚟買不動產,或者擁抱住自己嘅物業等待天長地久,後者必定最先成為巨變的犧牲品,被時代巨輪輾磨粉碎

喺任何無限量化寬鬆的時代,明智嘅人都會將資金轉變為資產,以防萬一,只有蠢人先至會保留資金,或者擁抱住自己嘅現金等待天長地久,後者必定最先成為巨變的犧牲品,被時代巨輪輾磨粉碎
管下你隻狗J.S. Park好無?

始祖
佢仲痴緊老母住所以日日同老母做愛?
高質討論

二戰後國民黨政府都搞過量化寬鬆,不斷印金圓券,搞到通貨膨脹極其嚴重。1949前夕,萬惡共產黨就嚟殺到落廣東,我曾祖父明知喺百物騰貴下,揸磚頭好過攞現金,但都立定決心將間大宅變賣,換成金條。當共匪兵臨廣州城下,佢就帶住家眷逃到香港。好感恩曾祖父當年有咁嘅決定,扭轉咗成個家族嘅命運,假如當日唔捨得賣間大宅,就冇資金可以逃亡,今日我可能都做緊芝麻人
唔怪之得佢老母縱到佢咁賴皮
不過今日之後應該收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞