2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
幾時考慮寫本自傳
又曾祖父 又媽咪 又深圳朋友
終於都係要block呢兩隻五毛狗/PR/藍屍
我喺連登咁耐,第一次block狗

已封鎖會員 Dr_MK完全封鎖

已封鎖會員 3zero鞭屍專家
完全封鎖

理由係不斷以侮辱言論、人身攻擊嚟洗牌,明顯係地產PR
不必啦,嗰個年代走得出嚟嘅人,經歷都係大同小異,我曾祖父只係呢啲人嘅其中一個普通人,冇乜特別,唔值得大書特書,但呢件事畀我一個教訓,就係喺時代巨變,前景極不明朗嘅時候,要作出取捨,變賣不動產,否則成家人陪住件不動產喺度不能動,就真係非常悽慘
咁係曾祖父咁趕住走難應該都係劈價賣大宅

你媽咪間千五萬樓今日劈咗未啊 好多巴絲有興趣想睇 分享吓比我地睇千五萬樓有幾豪
可以過黎收服你隻狗未?賴皮狗呀

介紹返房屋台 賴皮狗貼樣男神 波子718 接班人 = J.S.Park
https://lih.kg/2428651
佢已經劈咗,我唔知佢劈幾多,但如果繼續賣唔出,佢急起上嚟應該都會再大幅劈價。我係純粹從媽咪嘅賣樓經驗,加上聽聞好多家庭會喺暑假後走,先至估計半年後樓價會大幅下調,原本諗住好心嚟示警,等多啲人走得到,點知引嚟成班地產佬搞事
等睇9月結果啦 希望你唔會走數
絕不走數
祝你好運, 樓市反應速度比股市慢半年左右
起碼下個月股市跌到24000點你先有d機
唔夠人講就block人,果然夠無賴,問左媽咪賭唔賭未姐
LM
好學唔學 學哂cctoy 啲衰野
又pr 又5毛
不如你返cctoy啦
我戒左對賭,純睇。
睇你言論咪又係PR, 你果種唯恐天下不亂既論調, 有咩居心, 係人都知啦, 真係用家咩? 我深度懷疑跟本你話你亞媽有層千五萬既樓係吹出黎, 仲話有個大陸朋友賣樓又係吹既
唔夠人講就block人屈人5毛
佢以為呢度cctai
細路,睇左十幾頁冇覆,不過忍唔住pin左你呢句
唔好再係地產版帶風向啦,你呢句真係露曬底,咩心態都暴露曬出黎
呢度d版友平均年齡同社會閱歷都多過時事台好多,冇咁易俾你d post spin到
世界上唔係非黑即白ga
你繼續開d鬥地主post,只會有更多人入黎插你
靜靜地等9月開彩算啦
Cctoy心中富有已經足夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞