2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
行撚開啦,仲唔搵位入或扭曲意思?
係喇係喇,還息不還本 會推跌樓價喇
升跌都會有原因,你條7頭就屈我話還息不還本就一定會樓爆,有機會出租用租cover還完無事,有機會還唔到要賣樓。我話無news提過呢樣
文盲定失憶,重重覆覆。只會扭曲意思既垃圾
一定係啦 竟然有傻鳩寄望 還息不還本 對樓市有影響 等2047實際D啦
還息不還本,因為連新聞價值都無,得你條傻淡覺得有影響
貼完圖攻擊唔到又轉話題,你條垃圾廢鳩
是但一字一句就如拾獲至寶
文盲
從來無轉話題,都係圍繞住你嘅戇鳩而講
還息不還本
算鳩數啦,文盲撚confirm
不停loop,仲話撚緊
之前個post又話撚,又撚唔到
淪落到屈廢淡,傻淡,中立撚帶頭盔
除咗批鬥AO,港共又將批鬥範圍擴大至擁有居英權(BC, 唔係BNO)嘅公務員身上。我估呢班公務員如果未退休,應該都好似本台各位叔父咁,五、六十歲,進入收成期。佢哋人數可能有幾萬,紀律部隊特別多,好多人應該都有自置物業,甚至已經供完樓。你估佢哋面對港共咄咄逼人,會如何抉擇?

1,爭持物業
2,減持物業
3,信政府唔驚、「共產黨唔會咁顛嘅」,繼續觀望

【突發】人大代表:有居英權不可擔任公務員!
https://lih.kg/2427791
抵你一世痴老母住啦傻淡 寄望還息不還本推跌樓價
做咩同個連買樓係咩都唔識嘅細路仔嘈呀
慘,依家淪落到作故仔攻擊
乜唔再斟酌以上留言

DR MK : TOO WEAK
你現實點自己心照啦
現實係點,作埋落去聽下
返咩工,有咩資產
你自稱唔使交租,點睇你都唔係業主,一係痴老母住,一係訓街啫,仲有其他咩?
我隻狗 3zero 搵兩萬幾蚊,好撚多㗎

可能佢今日俾我撚到傻咗,又出嚟發癲
文盲撚,淪落到作故仔攻擊

合理推斷啫,你無野駁? 講中左?
我唔使推斷,你直頭文盲
撚咗去邊,仲聲大大話撚緊,撚到個topic唔見埋
你痴老母住唔敢認咩? 點睇你都唔係業主啦
佢話媽咪間千五萬樓無人睇樓

所以一定係香港人無錢買千萬樓 樓價過幾個月大瀉
點睇,傳心師?
頭先爭論個話題撚完未
又spin想屈痴老母?
依張其實幾低質, 之前2張高質好多
等待2021年version
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞