2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
做淡淡記得要學古巨j

唔好學麥sir 捐比黃圈都走數
CCL INDEX 差唔多屋苑半年跌10%以上
差唔多個個月要跌2%
最近期2018年中到尾都唔夠10%,頭幾頁已經留等佢捐錢
你有邊忽係黃?
口撐定wwf叫人捐
真心佩服古巨J
雖然投資意見有分歧 但起碼佢有自己一套原則同心得 最重要有膊頭有口齒 輸咗找數
你當我藍又好啦

咁貼唔出mortgage正約者直接捐$1000去黃圈OK? 或者你中意既法定慈善機構
廣大巴打做證
唔好再避OK? 
咁捐咗1000俾黃圈未?
呢隻就波子718轉世, 賴皮狗一隻
我一早話左無抗爭書, 又無應戰, 何來要捐?
唔通我叫你貼賓周, 你貼唔出又捐$1000 OK?
有條文盲撚出post用“或”
到我出post又話唔關樓事
唔係樓主
係韓林兒 sorry 自膠
成日以為個post係韓林兒開
諗諗吓又點會 吹大左想走數都嚟唔切
黃圈等錢洗嘛,不停要求就得
回正題, 咁貼唔出mortgage正約者直接捐$1000去黃圈OK? 或者你中意既法定慈善機構
廣大巴打做證
唔好再避OK?
點解講講下講左去黃藍、612、又書既

有冇傳送門
呢個係你第二次既offer
你捐咗我既offer未
唔使幻想大陸啲有錢佬仲會嚟香港買樓

江澤民家族正悄然遷離香港 把部份業務遷至新加坡
https://lih.kg/2427292
我話一齊貼合約證明大家都係業主, 貼唔出者就捐$1000

佢就SPIN去貼抗爭書 , 35THX, 乜乜77 咁9唔搭8, 避足咁多頁
第一個offer已滿足咗你
我既offer呢
我一早話左無書, 我都無應戰, 何來要捐錢?
唔通我叫你貼賓周, 你貼唔出又捐$1000 OK?
我一早話左無書, 我都無應戰, 何來要捐錢?
唔通我叫你貼賓周, 你貼唔出又捐$1000 OK?
你滿足到我既offer
到你第2次offer我滿足唔到我咪捐囉
1000定貼賓周我會揀1000
買家曝光|順豐創辦人王衛團隊4.9億掃東半山CENTRAL PEAK 3伙

https://www.hk01.com/地產樓市/570810/買家曝光-順豐創辦人王衛團隊4-9億掃東半山central-peak-3伙
呀,仲有我可以選擇唔應約
我知道撚足你咁多頁都係賴皮架喇.

趁人多比人睇下你有幾咁濕尻狗西賴皮啦
你既第一offer我已滿足
我既第一offer你貼咗未,黃圈喎
因為你無樓約咪唔好應囉
你永遠痴住標籤你老母先係業主, 你痴老母住咋廢淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞