2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
我睇過幾個po 都唔覺有人話會大升 有冇啲例子
定係Gogogo=大升
你搵返d人開局
邊度有? POST黎睇下?
我淨係見汪敦敬成日話大陽春, 不過條友真係實牙實齒真金白銀入市, 又買名鑄又買尖沙咀舖, 起碼人地睇好後市真係有行動做俾你睇
唔似連登D廢淡, 睇淡唔敢劈價賣樓, 或者一邊睇淡一邊又靜靜雞買樓, 咁無恥
賣左層樓, 就算平10%再買返
搬屋租樓,稅,經紀佣金,雜費等都係返到

賣黎做咩春
圖?
discuss可能會搵到大升, 連登好似唔見有

賭局係年底比現在低或高都可能有正常人, 2021年讓升/跌超過3%已經好大風險會輸
discuss可能會搵到大升, 連登好似唔見有

賭局係年底比現在低或高都可能有正常人, 2021年讓升/跌超過3%已經好大風險會輸
世上有一種廢,係廢得只剩下張嘴
幾好,唔錯,形容廢老一針見血
都好少見到有人廢得過你。群腳,無賴,懶醒,小朋友脾氣,冇樓扮有樓,冇料扮四條你問左媽咪拎5000蚊未
廢老同廢青係同一類人

所以佢...

影衰曬AA界別
你兩個又黎啊
條垃圾咪成日吹向上劈
無AA界別食得屎
賭1000
又係老母含軟撚,儍鳩!
你呢隻老母係雞,未知老豆係邊個嘅死野種!肯貼地契show quality 未?未即係無啦!無即係窮𨶙啦!對社會無貢獻啦!乞兒仔!𨳒你老母呀!
點解你開唔到單呀?你無料丫嘛!你無質素呀你樣衰咯成個乞衣咁撚樣點做呀?乜撚野唔撚識,XX又唔識、搶單又唔識,乜撚野都唔撚識!返黎戇鳩久做乜撚野者?你咪唔好返咯!你返屋企啦打飛機啦!係度做乜撚野者?家下做咩呀?你返黎做乜野呀?你唔返、你唔開單你返黎做乜撚野呀?屌你!屌你老母呀我話你聽!!陷家剷!

乞兒狗,你快啲貼地契啦,你老母頂唔順㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞