2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
我每次貼呢啲影響民心、樓價嘅資料上嚟,想同你哋認真討論,從來叔冇人敢回應,淨係亂咁謾罵,語氣粗鄙,言不及義。

你哋班藍屍、廢老、aa、pr、五毛、收成期.....有冇啲質素高啲,或者至少有大專畢業,稍有論辯能力嘅人?見到你哋班有樓以為自己係人上人嘅廢物,真係覺得香港好可悲。

地契撚已出場
人地叫你答我有樓直接KO我呀 又避呀
無人扭曲你意思,只係你思想太扭曲成為笑柄
洗乜上網嘈? 論辯黎做乜?
中學生辯論比賽?

現實係點已經代表左一切
現實就係人哋有樓你冇
人哋揸住層樓唔輪到你擔心

一日到黑媽咪媽咪
淨係識上網呱呱嘈
咁著急
又咩合理推斷,痴老母,廢淡,中立撚
又避
Lm
我揸住乜使你擔心
文盲撚
除咗講啲咁嘅嘢,你條廢柴仲識得講乜,冇料就去進修下,唔好喺度插科打諢或粗言穢語,我係唔會再回答呢啲無聊嘢,同你講多兩句都覺得自己降咗grade

Btw, 啲英文粗口係咪唔夠用?今日只寫華文?
唔通冇樓先係人上人?
無產階級周圍批鬥人?
不如你話我聽乜柒都冇既人有咩優勢?
除咗講啲咁嘅嘢,你條廢柴仲識得講乜,冇料就去進修下,唔好喺度插科打諢或粗言穢語,我係唔會再回答呢啲無聊嘢,同你講多兩句都覺得自己降咗grade
不如咁啦
我哋一齊貼差餉或按揭信等+user name tag證明係業主,貼唔出者捐$1000去黃圈啦

咁都唔敢受 你就縮返入老母個西啦!
大家埋黎食花生喇大家做證
80,90年代移民潮 問下你老母個時啲樓爆左未
唔敢答?定唔識答
發爛咋發窮惡
文盲撚?
認真問你就係到派膠
都係你地唔好啦 又玩壞左啲玩具啦
世上有一種窮,係窮得只剩下層樓
窮得過你5000蚊都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞