2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
既然咁有信心
好心就1萬啦
得果1千
如果1千都走數就好笑
大瀉喎唔撚係呀
約定半年後睇條數叫做賭?
好肉酸呀
暴瀉一成?
有冇暴升一成呀
賭嗰一千蚊 算鳩數啦
所以咪依家賭咪on9囉,又無野support升跌
連人地想帶出乜都唔撚知,一早話撚咗你想入位抽水,仲以為自己睇透人講乜柒頭
麥蛇D 徒弟?
我邊度有講有樓有資產就係藍?我媽咪有樓都深黃啦。我只係話呢度辱罵黃營嘅人先係藍,eg. dr. mk, cd-rom,唔好自己對號入座
我只不過是個孩子,哪有錢,你老母

邊似得AA界別,幻想代入其中偽AA?
講真都忍左cctai班人好耐啦
成日買樓POST就有班人走入黎話人買樓,叫人有錢就移民乜乜柒柒阻住討論
討論元朗樓就一定成班721,鄉黑不了係度洗板,荃灣又斬人,北角就福建幫(不過少D人討論北角樓)
財經台又俾佢地屌藍屍,房屋台又俾佢地屌藍屍,我唔係反個運動,但佢地好似除左抗爭就唔使生活咁

條撚樣都走數
咁有信心洗乜驚
仲要暴跌得果十幾點
媽咪
咁你呢 根本冇人罵黃 唔好spin 風向
其實得你係到講黃藍先
你唔止係呢個post講
講到有樓=藍 廢淡先係黃咁
唔好扮野啦
等你捐錢
Sorry ,唔識呢位高人
你乜料,我老母有身份有地位,睬你都傻

你老母so far 貼撚咗幾多張地契呀? 冇就捐返入去你老母個閪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞