2021年9月樓市CCL160點 樓市大瀉賭局!!! 韓林兒 VS cd-rom專用

866 回覆
160 Like 4 Dislike
喺cctoy冇乜人理我,估唔到喺呢個台咁受歡迎,刷存在感刷到損晒,我媽咪都戥我開心

話晒都搬咗屋問寬頻,轉咗功能組別地址未,唔係點投票
HK01 : 民主派收皮之後,下一輪整肅對象是 高級公務員 以及 公營機構員工 !
https://lih.kg/2429504

呢班人應該好多人都有樓,面對目前嘅巨變,如果你係佢哋,你會:

1,增持物業
2,減持物業
3,信政府唔驚、「共產黨唔會咁顛嘅」,繼續觀望?
如果有銀彈
$1000
條友駁唔到一係就扮盲睇唔到
一係就屌鳩人廢老
真係青山出黎
佢已經開始玩膠 不停顏色大字帖 成堆垃圾新聞亂咁傳 cctoy 真係好煩

唔想再理佢 佢啲po不推文等佢沉底算
我po嘅新聞都同樓市有直接關係,你班五毛係咪好老尷呢?好想沉底?
唔同意見就5毛

咩都話同樓市有關 日日吹風又清算 江派又移民 十年前講支爆 樓市真係向上爆咗十年呀

不如你解釋吓點解要用大字帖 沉底係費事你依啲on9仔洗版洗到正常資訊都睇唔到

你資訊有用有討論價值 洗撚用顏色大字黎博人睇

真係佛都有火
大字貼係因為其他無聊發言好多,驚大家忽略咗啲重要訊息

多謝幫推🙏
得罪講句,我發覺得時事台先會用
出post最緊要惟恐天下不亂,大鑼大鼓
任何有關draw attention嘅事都適用
乜嘢做Twitter任呀,法院旁聽,白宮聯署etc.
呢個世界如果有你班細路諗得咁簡單,真係豬乸都會上樹

各位業主版友唔好再浪費精力回佢了,勸又勸左,鬧又鬧左,對牛彈琴永遠係隻牛好enjoy,攰嘅係自己,你嘅時間一定值錢過佢

等9月開彩,我每星期都會上呢個post update下最新ccl
睇番咁多個回覆 你嘅發言先最無聊

巴絲拎曬數據資料回覆 你就當睇唔到 再唔係就屈人五毛

轉頭又拎另一段新聞開大字帖引戰 依家上網問功課呀 檢討吓啦
我如果有同樓市相關嘅時事,都會隨時上呢個post update ,多謝關注
佢似R水吹 撩交嗌
可能小朋友得閒得濟

所以唔理佢就最好
認同巴打你 同佢講野仲慘過對牛彈琴

浪費心機時間 唔夠人講就開另一個引戰新聞 龍門無限搬 故事任佢作
感覺樓主慘啲,俾條傻鳩浪費咁多時間
屌你啦,好貼唔貼HK01 d 垃圾文,你唔係好黃既咩??正一柒頭烏龜,豬賓周。你條撚屌先係五毛囉
CN01親自講共產黨嘅鬥爭策略,先至有可信性嘛,如果係蘋果報嘅,你哋班長者又話係fake news
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞