[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#60

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
21點痴左線
呢批擺明次貨
有無咁誇張呀咁多
大家都講到60fps 同144 體感係差好遠, 同埋我60fps 咁咪晒左我成部2070ti
火牛大唔大過眼鏡盒呢?
我1月7日係兇宅買,到今日都未有貨,佢仲話代理星期五先有船返,我話周街都有得買,你地都仲未有期,真係過份。我係度想係咪要 cancel order.
你係咪冇訂貨就咁walk in 買呢?
火牛, 2包長身TEMPO咁上下大
walk in買
見到咁多光點,都替你抺一把汗,係咪成批都有問題呢?定仲有一水未到呢?兇宅話代理email佢話星期五先到香港
痴撚線, 見到D貼紙有蓮蓬圖FEEL
呢批擺到明次貨黎
巴打介唔介意講到邊間買?
黃金地下,滙訊
隻mon用台灣群創面板都衰到咁
係佢QC差定巴打黑仔
呢批貨真係skip得
平時執相多
想買部27" 2k 色準
有srgb 99%就得 平時都用唔到adobe rgb
想盡量便啲
有咩介紹
講緊vg 289q?
有無師兄用緊或用過 LG34WL500
想買返公司用
現時Dual 24Mon
想一Mon過
點黎samsung黎緊隻odyssey g9 2021?
用緊xg27uq唔係好滿意流暢度想換返玩2k
呢隻比起上一代升級大唔大?
應該等定買返上一代?
mini led BL主要提升HDR
但5120x1440只係易推少少
fps唔會有大幅提升
我係覺得xg27uq個144hz用起上黎同已往用既144hz唔夠流暢有分別
原先用緊pg279q唔知係咪同165hz有關
見呢隻有240hz所以應該ok
巴打覺得果個hdr升級值唔值得比貴啲同埋等?
你張卡得先得架
5120×1440唔少野架
4k嘅8,9成
我3080 玩競技fps會用返正常2k 16比9去玩
係單機game先會用盡呢個比例去玩
姐係巴打你用xg27uq 玩FPS game 轉2k mode
玩都覺得唔順?
係 我覺得佢dsc做出黎既144hz古古怪怪咁
睇到好唔舒服
HDR+ POTPLAYER同MON 係咪唔SUPPORT?
聽你咁講一講搞到我唔知仲買唔買27GN950-B好 又係dsc 我又係主要玩fps game
利申 用緊fi27qp
你小心
一陣d膠紙揻唔哂介花左屈你人為就搞笑
d舖最興
呢間咪sales執錯貨屈客食果間
黑到仆街喎
comdom
離題一問 xg27uq 4K 變2k 打機畫面得唔得
會唔會變到好差
我都諗住買4K display card 問題打機轉2k玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞