[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#60

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
vg289q
係咪外置火牛?大唔大舊?

6粒光死都好誇張,我未收貨,好擔心
笑咗
美森買直送香港

Seller記得係amazon自己就唔怕伏
美森買貴好多
各位大佬, 想買個MON打直做副MON
主MON用緊AD27QD, 副MON想24"內,暫時有2個方向,有無大佬指點下
1. 144, HDR, IPS, 2K
2. 144, HDR, IPS ,
唔知主MON 2K,副MON睇返1080會唔會好怪, 其實我都係買黎玩馬娘/有時打機睇下股價
正價買,連運費埋單重平過香港買幾舊水喎

你睇個價應該seller唔係amazon自己
好似冇sold by Amazon
香港有啲做緊6999$不過未有貨
我見amazon最平都998usd運費又加77
大唔大舊見人見智,係外置火牛
光點我都預我手臭一定有粒,但估唔到咁撚多
多咪好可以換
最怕佢一兩粒唔夠數換
我都係用緊g34wqc 就黎一個月 係一開始張顯示卡太舊 搞到黑mon 雪花 換咗張二手10系卡就暫時正常到以家
巴打見你好似新買 未過7日就打番比間鋪換機 唔係過咗就要搵代理架喇
你話個mon唔著嘛 有問題去換一部新=換機
睇youtube有黑邊 係因為段片唔係21:9 你搵段21:9 嘅片就ok
較亮度 按開機掣 推上setting >picture>簡番用咩mode eg: standard, FPS etc..再簡brightness較亮度

Btw 究竟你個mon著唔著到?
咁咪慳返啲錢囉
想問下AOC Q27G2S抵唔抵玩
打機睇戲執相都會用
感謝
個mon使用正常 你想換都無人換啦
換唔撚係問題呀!, 拎撚住咁撚大舊野出出入入好撚煩
因為我一開頭以為你誤會我係成部機連mon一齊砌,唔該巴打tw你用落咁耐有無咩地方覺得有問題 之前見佢有啲災情咁

換撚完都係咁,現場check mon 燈火通明睇唔到,,返屋企熄燈睇出撚曬黎,有貼紙既地方就係有光點既地方,,死點就一粒都無
21粒光點咁嚴重
可唔可以俾張無貼貼紙版出黎睇下
咁細粒pixel, 手機影出黎都睇唔到貼撚住聽日叫佢搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞