[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (68) 新年無人開post

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
你指緊肥花門市 定肥花二手
佢教你試機你都唔信啦
搵fd啦
水定2手呢樣野真係一個謎,正常開心用就算啦,唔好諗咁多
唔撚係掛...咁點先知係咪2手....
唔通新手一入坑就比人呃
Check完新淨 運作正常
冇使用痕跡過到自己嗰關就無謂再諗
機身嘅話check快門數咪知係咪全新
無,訂機都斷曬貨咁滯
即係要慢慢等
想知點check
最近xt20升咗水貨xs10 想check

印象中Google過得file name 個file counter
有錢屌細力啲
戴眼鏡嗰個?
影張相睇 exif image count,唔知準唔準

我新機買返嚟一睇都有 5000 幾
有水準👍🏻
貼就唔好啦,無謂獻醜
有時用MacBook 執相覺得唔係好夠detail, raw 都係咁話,可自己要求高
四寶我買過幾次都好正常,無使用痕跡
但個sales好煩,係咁sell你買filter
哪有錢
35.4同f2個景深其實係咪分別唔大
睇人地試好似唔多大分別咁
如果想夜晚掃街f2夠唔夠用 好怕低快門手震
今年會出xf33 1.4
f2夠用啦
岩岩見到傳緊Fujinon XF33mmF1.4 R WR
https://www.fujirumors.com/breaking-fujinon-xf33mmf1-4-r-wr-coming-2021/

而家得Viltrox 個支33.4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞