[請勿買行貨] Fujifilm 討論區 (68) 新年無人開post

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
後製萬歲
用xpro3 加50mmf2 拍片後製完極少手震
開心使用中,個反mon 冇乜影響平時用
我都係davinci, 有呀。
不過唔同version 擺位可能唔同,你google 卜stablization 就有點整。
不過會corp 左小小,所以拍果時要預位
諗緊xt4定x pro3 ,俾pro個樣吸引左
我都同你一樣,最後屌左xpro3
真係好撚正。
用住xpro3 等新senaor 就可以轉返xt/xh
始終泛用係佢地好d, xpro 系列真係外貌協會系列
Cinematic bar 應該都係後加? 咁你拍完比佢corp 左再加應該就唔會有影響
實用性xt4好d,用黎影咩都得,鐘意街拍/ovf就xpro3,我自己鐘意街拍,用xt3,見親xpro3都會心動但下定唔到決定買,因為用緊xt3好滿意,用xpro3反而係操作上會退步番,好難搞
其實leica m機仲重xt系列比較大舊
斜孭會好好多
推薦pd leash
想問x100係咪大概2年一部新?
斜孭,一邊用 tripod mount 穿,鏡頭指向下,真係好正
thanks
唯一唔正係有多條斜孭帶(我本身已經用斜孭袋),所以後尾屎忽痕買左capture
考慮下買XE4
呢支好嘢嚟
打算影咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞