【急】正在賣樓,個買家突然失業要求退返啲訂畀佢,你退唔退?

1001 回覆
1128 Like 99 Dislike
試下打個電話傾
如果真係普通打工仔血汗錢就隨量殺幾萬算啦
真呀,你叫佢試下買一手樓同發展商講退計
好聲好氣我都可能退返50%25%咁樣
你老母又係到呀吱呀咗
再要脅就直接報狗
橫掂一早預左交吉 又斬左80萬
快手搬左先 咁撚臭串退條毛比佢度頸就有份
咁基本法都講咗擺入附件三唔使問你地啦

得未?
呢啲學費

證明你無做過賣家
銀行唔借
嗰兩條傻西會唔會打勢銀行?
你幫佢比囉
同佢講多謝啦
如果你係樓換樓, 你殺左佢訂, 但冇錢比另一層樓點算
呢D風險你食哂?
呢個時候仲買樓 抵啦
殺訂 報狗 禁制令
咁咪個制度有問題,係迫鳩我同意。
同簽合約撚同?
想做好人既咪同佢傾
我會再放層樓, 如果放得返同樣價位
咪扣返佣金,些少雜費,淨返既就退返比佢地

點解咁多人覺得佢發哂癲都重要退返比佢?
好多大愛撚
退一步海闊天空。

你都被人恐左,唔通依家先報警咩。

你轉頭快d比多幾萬求對方唔好搞你呀。
層樓就借比對方,住到下左啖氣。
到時咪雨過天青。
左膠
發展商殺人訂果陣有冇諗下人地呀
8m樓9成首期
姐係兩公婆壓測差不多要65k
我諗至少都30歲up先有呢個數
30歲仲咁撚唔成熟 呢800k當交學費啦傻閪
前公司老細賣鋪殺咗對家3.5M大訂都未死得
下下咁玩法訂金到底有咩用?見到好啲嘅鋪好啲嘅單位就恐返上一手叫佢退訂 咁個市場仲駛運作?
80萬, 樓主你拎2萬一個月出黎, 大把人幫你做私人保安睇住你老婆同個女
如果佢一路求
態度好啲都可以考慮退返部份
但佢變臉又玩恐嚇
成件事唔同曬
咁嘅時勢無積蓄仲敢學人買樓?!瞓醒未阿巴
planing 差咁抵交學費啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞