Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
又話人哋個名叫做不學無術工作室,依家打個幾隻英文字,咩BTWS TOY,就話已經介紹咗Jm9淘寶間野真係有啲慘
如果日本嘅話 起碼打返三百字介紹 再tag埋個brand 冇ig都打名
睇到喇 唔講真係冇留意添
救命呀邊有人咁撚柒㗎
見到啲簡體字字幕就眼冤
blk人acc del comment 呢d咩人先會做得出 自己諗
真 好撚羞恥
咁我就更加唔明cap個製作人對話圖
可以解釋到啲乜
獨家入貨 唔好一句簡體字就抹煞左人哋嘅努力
冇嘢做得閒推下post 睇你幾時仆街
都冇諗住解釋偷換概念 轉移視線咋嘛
taste is priceless
push
核唔核突啲Netflix 都要睇老翻
希望呢間垃圾快啲執笠
仲有之前扮撚哂小店入左蟹貨化妝袋
班文青見到拿拿林幫佢買哂
佢地背後應該笑到班傻仔仆街
邊條裙?有無圖
唔落credit,其實真係做乜select shop
仲要做文青生意
尊重創作既心都冇喎
佢賣嗰隻巨鑽係日本㗎
我搵咗好多地方 零售係得日本moma studio 同埋loft有得賣
咩brand 或者artist 出搵唔到
咁我當佢係moma studio exclusive 嘅selected item

佢喺上年十一月喺moma同loft都out of stock嘅情況吓搞預訂$450 話情人節前到貨
今日見到依個po我再去moma 官網睇睇
咦?人哋都係呢期有番貨
同埋一直都係賣緊$300港紙
如果係咁我唔自己訂好?

結論: 有著數同太小眾嘅嘢都唔會落credit
佢好明顯有心撚化班客喎
又遮住罐簡體可樂 又落credit落英文簡寫
人地問邊到整又唔應 今日先死死地氣應
好撚賤
一個會喺支那網睇戲嘅人賣原裝法國版王家衛海報

信嗰個都弱智
上面嗰幾條老翻裙係另一間ig shop㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞