Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
呢個我都覺得算
你mark up明買明賣,貴咪唔買佢
但吹水話自己其實係淘寶就要屌
仲要話自己黃店但賣淘寶罪加一等
咁又唔好咁講
依家上網買嘢好易
有啲貨你知原價後就唔會想經佢買
有現貨都算
無現貨嘅產品一樣又係要等,仲要貴啲耐啲

不過我都知好多香港人好懶
同埋無咁神心睇唔同嘢
G chi
店主唔回應你哋啲酸民呀,繼續淘寶入貨先
一直覺得好撚貴only
點知原來都係呢味嘢

文青都是一場夢
吓 唔係話淨係幫襯黃店咩,大陸舖頭=藍店啦

第一個諷刺位就係話想靜靜地自私飲,之後又話好野唔可以自私收埋
第二個諷刺係自稱黃色商店介紹藍色商店
呃黃既錢進貢藍人
G chi
storeroom條友咁快認係淘寶
覺得今時今日淘寶入貨係無野?
唔止推高個價咁簡單
淘寶呢個point係最大問題啦
黃店wor
Send個po俾佢睇啦屌
呢D真係撐唔落
店主一樣咁寸 成日係背面影人哋試身相po story話好靚好襯 實際著到又肥又腫又矮⋯唔識欣賞
垃圾舖頭,佢入日本嘢mark up一倍既話都無人屌佢,呢個時勢入淘寶賣祝佢好運
店主條鬥木佬好似佢哋成堆都好老友
其實大家唔使屌佢喺淘寶入貨
我地應該直接貼條淘寶link出嚟
鼓勵啲人直接淘寶
做實事
認真覺得佢直接sd啲淘寶對話圖比人睇
直接認左係淘寶入貨
都幾撚厚面皮
啱,Mark up 無問題
佢個廣田硝子錢罌Mark up 400我覺得都接受到
但係我一定係搵日本friend買算 自己飛過去帶番香港

但收收埋埋扮哂獨家唔畀你知邊道出品/牌子都知無好嘢~只係想順個靚便畀大家睇吓佢做生意

呢間嘢成日畀人質疑都收唔到皮
今次淘寶你仲唔死
本身我每次行過大南街充滿文青店嗰一段已經覺得好似穿越時空,呢間鋪直頭係用外星物價賣啲入口批發店嘅嘢, 我買部正正經經Sony出嘅Walkman仲平過買佢嗰部大陸機芯嘅藍牙版, 佢同嗰啲離地到爆以為自己 特別識嘢嘅文青真係木門對木門竹門對竹門
繼續推
有料爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞