Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
去左間賣石既ig睇
發現都係mark up撚黎
全部都唔係咩貴石但賣到$500+

fool's gold 都俾佢譯到做天然黃金
pyrite有幾稀有啊
ebay求其搵都搵到HKD$300以下
佢mark到$700
大部份懶文青都係寫到咁
我表弟讀小學寫得仲好
We7入貨
邊間?oh! ?
啱呀
前幾日先張揚post自己食m記早餐
background仲係cctvb新聞聲
花盡腦汁幫你搵靚野賣比你,收貴你啲唔得呀

你唔要大把傻鳩文青爭住要啊
多人follow掛 大南街文青龍頭始祖bor,張敬軒都要俾面
Agger
覺得個point 唔係淘寶問題 係有誤導
剩睇圖覺得似係佢哋自家製 唔似合作
仲要咁岩用emoji 遮罐可樂
大大方方講出嚟係同大陸代理
覺得ok就買其實無問題

同埋唔明點解要追求依啲所謂文青嘅item
文青唔係好淡薄冇物質追求咩
而且一個人係咪文青傾落計就知
梗硬用金錢追求依啲label為咩呢
咁樣spin走個重點都得 兜唔到就屈返網友轉頭
正解
無記錯佢個招財貓錢罌都係去番官網買平啲

我思疑佢其實只係跟啲日本鋪入貨
就算佢之前大推嘅twecom香港製跳字鐘都係喺loft有賣

同一個型號loft 賣26000羊(hkd~1900)
Storeroom 賣 hkd 2280

Amazon仲有勁多唔同賣家
二手嘅一千鬆啲都有

大家記得做精明消費者
呢個peep project好明顯為賺錢而畫
全部勁商業又抄襲
見到而家興乜咪東抄西抄囉
根本唔係藝術品
而係抄襲嘅商品
大家係話緊佢唔老實

賺到盤滿缽滿,就算真係手工嘢都真係唔值個價
玩GME炒炒賣賣都唔夠文青鋪好賺
利申好撚酸 唔知打工為乜
咪係由頭到尾都係話佢明顯有誤導人嘅成份 但佢又夠膽同個原作者9up話啲人係屌淘寶嘢劣質九五搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞