Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
係lo,試過係cos買完一條裙之後一年去見到一條一模一樣款,果個唔係common款,係左搭右搭款,無得解釋唔係翻版
同埋打埋d野又係教妹豬做人
agree
ipyi ar
Block得即係自己都心虛講事實都唔得
咁佢係無錯喎
鬼叫啲客嘅錢咁好賺咩
Sorry for off topic
其實成個大南街啲cafe都好嘔心間間都係行簡約風實情就係冇美感,揀啲容易嘅style嚟copy。四幅白牆放啲illustration,奇型怪狀的鏡,一個一係白色一係木一係aluminium嘅countertop再加啲乾花
前排有個好鐘意飲咖啡嘅玻仔fd叫我帶佢去睇吓,喺嗰度搵咗間黃店cafe,個店員態度差到我個fd唔識講廣東話就同佢講英文,個staff用廣東話答返佢我個fd係我再translate畀個fd聽之後個staff先講返英文。
咖啡好唔好飲我識評,但我個fd話佢哋好唔熟手,不過部機唔平。不過件pastry就真係好難食埋單佢杯咖啡要成60蚊
到底大南街啲租幾時貴到好似中上環咁?嗰個唔熟手又串嘅staff個人工係咪又貴過中環啲Filipinos,甚至啲鬼佬,真係不得而知
IP YX佢老婆嚟(好似係
人地日本原價300港紙到
佢無落到credit再mark up多150

詳見我嘅回覆
諗起mitsu hana
成班人一澹澹 物以類聚
佢賣啲袋都係抄cos啦 成車妹豬仆去買
成日覺得打字嗰個係咪有語言障礙,打到一舊舊完全唔明佢想表達啲乜又襯到啲衫唔知想點
自從知佢食水深就unfollow
大南街啲店仲要間間望落都差唔多咁
佢以為自己寫啲description 好有型㗎
仔都生埋添
oh no COS已經唔貴
Mitsu hana做過乜?想聽

成班人圍威喂
全部出名嗰幾間「文青」店都係圍威喂啦
真係物以類聚
之前見到有樣野想買 dm問佢啲態度冷撚淡
即刻唔想買 亦好彩冇幫襯到
同類型嘅ununliving nice好多
起ig打警世文教妹豬做人啊
真心不了睇到眼痛,係咪要重讀幼稚園小學學返中文點寫
依個社會係多元所以所謂「怪」唔係問題
但賣翻版就係道德問題
仲要影衰埋唔知情而買左既人
本身覺得佢選物眼光好
自從發現佢揀d翻版嚟賣就unfollow咗
唔想自己買咗冒牌嚟喺街比人笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞