Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
推到storerooms仆街
strong post lm
Ugly people taobao things

利申 做過傻閪買咗春光乍洩poster

講到尾 間野根本最驚係比人知係淘宝入貨
依家先黎強調係BTWS TOY原創有咩用?
你又唔寫個artist係邊個國家 一啲資料都冇
就expect個個識個artist?
到依家踢爆左 就死死氣話係made in 支那
當初有冇講過呀?

扮曬嘢黃店 想混水摸魚扮唔係淘寶
想搵黃絲錢
呢啲虛偽假黃店真係要收皮
佢有個speaker 豐澤一間subsidiary賣199定299 佢賣599 made in China
個樣就幾靚 但mark up 高過豐澤兩倍
成日當啲客傻尻
不過啲人又真係唔格價
以為佢哋咩都獨家出面買唔到
好撚認同
Mitsu hana都叫做文字通順啲
Stranger room個店主真係feel到佢冇文化又要夾硬講啲故弄玄虛嘅嘢仲成日寫錯英文
push
好想peep_projects收皮抄到十足扮原創
仲要勁多on9文青買佢啲野
唔止cos,仲有d外國studio款都有撞,鞋、衫、袋都有
袋同一個叫osoi既brand撞得最印象深刻
你要係cm到跟隊形咁打how much thanks架
店主會好用心咁係每一個cm都reply一次價錢
唔知有冇人都留意到有時老闆娘story打啲英文都1999
明明冇文化又成日借啲意話自己睇好多書 想知佢睇乜書教壞人
真係百貨應百客
呢間嘢賣嘅所有嘢都要格價㗎!
求圖
話時話佢拎到咸蛋超人個版權?
平心而論
佢有鋪頭有網店 例哂價錢
大家要買野都可以先格價
何必批死佢哋係呃錢
純粹提觀多個觀點
對佢哋間鋪無興趣

如果黃店係專賣電話殼同mon貼
個個月捐50%營利去612
但全部貨源都係淘寶入貨
咁仲算唔算黃
定都係呃錢要執笠要死全家
因為佢打英文真係夾硬嚟 成日打錯字
storerooms可以話係文青店嘅元祖 但係點解佢哋唔諗下到今時今日點解會咁多人想佢哋仆街??
因為好多人唔知佢抄囉
唔係咁多人識原創者啲畫
而家仲大條道理覺得無問題
叫佢問下入貨間嘢藍定黃支唔支持示威者係唔係搞港獨?個大陸仔肯喺wechat認既我食撚哂佢啲貨又點話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞