Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
屌呢間都係賣貴勁撚多 然後打埋啲九唔撘八嘅description
我由佢哋仲喺旺角個陣已經有follow開
到中後期擴張埋storeroom 2同3 都有留意
storeroom 2直頭係選址上環扮high class賣餐具
蝕到入肉所以依家要瘋狂mark up賺番啲錢

的確好多野佢地介紹完我會好想買,
但係好多野格完價都係喺番官網買算。
唔明點解會有死忠鐘意畀錢佢賺
店主Edex li
佢嘅另一半係大家嘅文青女神 ip yx
文青錢賺到fat fat fat
佢story啲回應真係好撚串
仲話躺着也要中槍
明明係合作 個價錢仲mark up咁高
如果係咁點解唔直接淘寶買 反正都一樣

人地兩日前問佢made in邊度
到左今日比人踢爆左先走黎死死氣話係
made in中国

加埋淘宝啦喂
Storerooms 店主資料
呢個比喻用得好啱

btw我見佢有其他product嘅caption係寫咗 #美國製造🇺🇸 既然佢都承認佢係入淘寶貨 點解唔光明正大標榜 #中国製造🇨🇳
https://www.instagram.com/p/CJdMhUfDeev/?igshid=dnvf9b6lce3v

呢粒「人造」鑽仲過分

吹撚到$450人造鑽平過珠寶商(雖然事實係)
但係個閃光effect重到,另一個post 仲見到一啲都唔反光,人造鑽石唔係問題,如果係真嘅話

$450買粒玻璃定膠到底有無人會咁無腦
Push
推啊推

咁光榮既事蹟好值得喺連登留芳百世
佢從來冇諗住介紹藝術唔係都唔會等到被人踢爆先再講多啲創作者details 一開始喺caption 寫BTWS TOYS幾粒字母就當自己promote art 會唔會太搞笑

BTW佢真係尊重藝術就咪撚睇老翻Netflix 啦
然後story就死都唔夠膽講 係留言就側側膊 搏冇人睇到
買成千蚊送廢鳩髮圈小禮物好小家
仲要用成本字典d形容詞去吹

有條OP裙同COS一撚樣
抄款抄到 大開眼界
有個model講到自己平時買開COS
但著住嗰條冒牌裙周圍影係咩心態?
Agger
佢意思其實係用平過淘寶嘅價錢入貨,再賣到貴一貴,顯得佢更仆街同食水深
push
推呀

話佢食m記都俾人del comment+block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞