Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
淘寶select shop
就係因為香港咁多呢啲撚樣仆街冚家剷
所以先咁多人淘寶算撚數 俾人話藍都好過做戇鳩仔俾人呃
賣侵權野 搞搞佢
睇左你個回覆想買番粒
聽日再睇下點買先
人地做好撚多心機野架 你一句沬殺囇
點睇佢用sticker阻止個殘體字可樂罐
如果人地唔踢爆佢
佢咪一直扮 獨家貨品
完全唔講係淘寶貨
咩叫尊重創作啊?
61.2 人仔 賣$500 咁都叫貴少少
你仲唔快啲去做水魚

同埋佢係黃店 但介紹藍店比大家
又del+ blk人 真係尊重言論自由姐
討論下d貨就叫人such my dick
好惡好驚好變態呀
清純文青妹唔敢入佢鋪頭
真係想知佢同廠直出其實對消費者黎講有咩分別?
加左文青稅
發現而家勁多舖頭都用「文青」呢2隻字包裝到好好睇 但其實根本只係賣淘寶貨賣翻版畫 裝修又全部用白色加幾個打卡位 啲衫又霉又舊就話係vintage 最好笑係大把人幫襯覺得自己好有品味
講真,唔抗拒部分既淘寶,始終係支那創作者既銷售平台,有d真係原創同有質素。但呢間野玩文字遊戲,一時又用獨家,又無落創作者既名,言商都係柒咖啦

再講,個作者都有淘寶店,要買佢既野好難咩?
原來係淘寶野
咁就唔好講自家製啦

#taobaostorerooms
朵花咪就係marimekko囉
推 淘寶扮自家製可恥
官方認證售賣點 香港獨家(三個月) 賣千二
淘寶 四舊
門市
咁無良pk 推
賣得貴都算
扮自己工作室製作呢下真係人格有問題
我寧願俾一千蚊TaoBao買個公仔
都唔會幫襯信譽有問題嘅鋪頭
真?超耐之前已經follow ip yi,勁鐘意佢响英國讀書d post,然後見佢返香港開storerooms先follow埋,一開始又真係好少呢啲文青店,但而家真係不了,次次入去都無嘢買得落手,唔講價錢,d嘢嘅款式都唔吸引
附近間midway感覺揀貨有心好多
佢ig limit咗comments了☺️
香港真係好多on9, 厄極都有,扮黃就揾到食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞