Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
打工成份糧送俾人哋交租囉
做生意唔老實都唔屌得
想個賣家憎左你啲香港網民呀嘛點解會咁樣講嘢都得
店主mon好緊架
咁都叫追擊?
店主驚到標屎
Exactly 根本重點嘅問題唔係淘寶到,係佢個營銷手法有誤導,含糊不清,令人誤會。其實佢一開始大大方方咁介紹人哋間工作室,介紹返隻超人係人哋工作室嘅設計就無問題。而家係都要兜,又轉移視線想話我哋覺得淘寶野一定係劣品咁好柒
好撚cheap
樓主pin this plz
串到咁
真係攞盡着數cheap 撚到
未睇晒就屈人追擊間舖,唔夠人講就叫人慢慢玩
其實你知唔知發生緊咩事
店主驚到標屎呀
Hello storerooms
冇話件野低質
係間舖扮自己出先係問題
如果唔係有人踢爆佢,佢會話係代理?
佢唔信呢個post會推得起 所以冇諗住要公開解釋

不過唔緊要 我打算用假ac逐個搵喺佢啲post留comment問幾錢嘅人 叫佢哋淘寶 四舊水人仔
反正我得閒 發揮痴線西本色
我住深水埗 但唔太明文青野 我想搭單問下 佢地日日排到仆街飲咖啡 飲撚左係咪會飛?
我見真係大南街一帶間間都排隊 我唔反感 因為一條街又好多越南 南亞鋪 企晒南亞佬 一邊就排晒後生女其實都心曠神怡 不過想知點解一定要飲咖啡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞