Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
我都想知
屌 估唔到storerooms淪落到要block人
笑撚死
嘩屌身冇屎做咩block人
又係深水埗
會唔會其實係分身嚟?

左手向右手攞貨再mark高價賣
但唔同你講右手係低價淘寶/ebay買

文青錢仲好搵過女人/BB錢
問題係佢誤導人
唔出聲曖昧咁扮自己整
點解唔直接講係大陸嘢啫?
話自己黃㗎wo
賣支那嘢

如果冇問題
咪由呢度d絲打巴打討論佢d嘢係咪淘寶貨囉
你吹得佢哋漲咩
我唔係小朋友天真嬌
鬼唔知有水梗係賺盡你
我係趁今次幫佢剔哂d食水深既野出嚟等啲人以後睇路
而且我講嗰個戒指同肥超人一樣都係從來無落過任何credit
只係佢真係日本野,所以無人會覺得有問題。
買野格價好正常姐
而呢間嘢簡直誠信破產
真呀,衰咗咁撚多鑊
都係有啲柒頭幫襯
有冇inbox埋張敬軒
唔夠樓上位絲打有心
依家係佢根本驚人知自己賣淘寶就扮handmade喎
大佬 平時標榜係黃店 依家走去淘寶入貨
黃? 消費黃店呢個朵就真
收皮啦店主
冇計 佢哋算係比較早target 文青市場嘅鋪
爛船始終有三斤釘
希望呢個post可以令多啲人知佢幾無恥
佢哋支持蘋果咖
黃佢老母啊
我follow左佢好耐
蘋果俾人搞果日佢連出個story都懶,何況其他大大小小事,成日用佢隻貓黎呃like
呢間嘢自從有ching揭穿佢真面目我都唔再like佢啲post
早排佢大特價清貨,個價錢係好低,證明平時食水勁深
再嚟個金拱門
呢間嘢黃條撚啊
隻貓痾篤尿可能係黃既
Cls 乜撚嘢大家嘅標準 若果佢以promote art作指標 佢就完全達唔到個基本標準 佢係當人係獨立artist咁合作但又唔介紹合作嘅獨立artist 完全冇尊重過件artwork同個artist 喺佢角度好聽就叫合作 難聽就叫利用
上環灣仔嗰頭d小街有見過有d
做起左個名 就會吊高賣 市場供求必然事實
批發入貨即係買番來仲平過店主淘寶店個零售價,條仆街仲要賣千幾蚊,賺到笑喎
都係,法國佬我估係支持民主自由掛
其實好簡單
如果一間 cafe咖啡豆問Starbucks攞
食物同美心西餅拎無問題
你唔好話自己黃,唔好大條道條同人講無問題
然後block9人,佢做得就預撚左收皮
佢就係食中d文青心態
懶得周圍搵 睇岩就快快趣買完打卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞