Storerooms到底有幾好賺?

1001 回覆
1535 Like 24 Dislike
根本佢post呢個story都唔覺得佢係真心想同人交代呢間野就係入貨來源 曖曖昧昧咁 扮晒想同追緊po嘅人交代 有心嘅話就打多幾隻字 清清楚楚話俾人知嘛 仲咁大聲話「我地幾時有講自己整😑」三句唔埋兩句就用埋個閪emoji 追po見到俾人話 最後就扮撚晒野加用返個😭
想知呢個佢可以點兜 咁鍾意轉移視線
上曬熱門
咁就係 又唔敢公開咁交代,又要懶係嘢咁post返個story,好撚嘔心
香港人不嬲大把錢
因為買唔到樓
賺一倍咁少
D 文青餐具文青飯盒文青筆文青薄,以前樣樣都賣10倍以上
兩蚊人仔一隻垃圾木匙,可以行到89蚊
間店個回覆真係好串
mark up 嘅野願打願捱
但而家成件事最大問題係有心誤導消費者
Ching有料爆?
因為佢啲回應實在太無恥咁快上熱門
上次滿心期待去睇,點知掟幾隻勁殘既胡迪係枱面就話係toystory主題佢地好唔好意思
利申 收藏開相關玩具,佢地嗰次賣既「玩具」絕對唔值得入手,佢地ig啲相真係呃得下人
唔係講緊佢 我講我炸
有冇淘寶link 我想買
呢間野d濕鳩文青港女最撚鍾意
有fd好撚鐘意呢間野
廣田硝子錢罌大size 官網賣緊 11000羊 (~812 hkd)
Storeroom 賣$1280
本身日本境內11000就免運費
我諗佢都係有人幫手日本收貨再寄香港

嗱我唔係屌佢
我提醒大家做個精明消費者都唔得?

不過運輸係有成品本,所以我都無咩好講
但係樓上po嗰粒黃豆咁大嘅戒指扮到自家出品但其實日本集運番香港
又唔係大件嘢or易碎品都敢賺人$150一粒

真係賺到fat fat
早兩日仲食麥當勞
大陸樓最鍾意呢啲監倉窗花,根本一睇就知
都無撚腦
pish
Who?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞