[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

放毒

唔係好睇到堂軑,3,6定Roadster?
香港有冇可能買到fc?
dream car

之前28有架白色放,靚到顛
不過轉子要勤保養,留意缸壓

放毒

唔係好睇到堂軑,3,6定Roadster?

想出部2手mazda6

想出部2手mazda6

出啦,有個fd最近出左部,soul red正到
M8
買呢個?
嚴重打手mode:CX-9, 要4WD又有,要Turbo又有,要傳統自動波箱又有,要空間又有,要7座又有,要尾電門又有,要Sport Mode 又有,要內龍又有,要安全又有,要6氣袋又有,只係40萬勁好J

https://youtu.be/wAHc9-NqCCo

痴線
Mazda3 要點聽歌
呢到多唔多 MX-5 車主

嚴重打手mode:CX-9, 要4WD又有,要Turbo又有,要傳統自動波箱又有,要空間又有,要7座又有,要尾電門又有,要Sport Mode 又有,要內龍又有,要安全又有,要6氣袋又有,只係40萬勁好J

痴線

我都想買但問左好似要50~60萬
Cx-3都正 但代理又唔入

下個月出

痴線

見人地台灣只係170萬台幣 可能差個稅

香港代理肯入 定係外國價錢

新cx5日本出左了

痴線

見人地台灣只係170萬台幣 可能差個稅

香港代理肯入 定係外國價錢

香港入但好似下年尾
如果40萬真係打晒d suv market
我都會買

下個月出

cx3正

下個月出

cx3正

好快賣
返去做service代理講嘅
不過好細部 升高左嘅mazda 2
08 mazda6

下個月出

cx3正

好快賣
返去做service代理講嘅
不過好細部 升高左嘅mazda 2

2人用夠玩
Biante真係冇咩人買

16 biante
甩左p想買黑色mazda 3
但睇左好耐28car都無盤
甩左p想買黑色mazda 3
但睇左好耐28car都無盤

試下搵唔同年份
有無手足教一教點係mazda3聽歌 除左cd之外 係咪買左fm發射器 ? 因為我去過音響店 佢話唔明我講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞