[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想問下各位車主,如果拎架2手m3 去原廠check check, 大約要幾錢? 因為有engine 燈著左
想問下各位車主,如果拎架2手m3 去原廠check check, 大約要幾錢? 因為有engine 燈著左

如果全車檢查預3千零連換油,如果淨篤電腦好似$900

篤電腦出返個fault code 比我?話我知咩事?

篤電腦出返個fault code 比我?話我知咩事?

應該係,不如你打去維修部問

巴打去車房篤電腦啦

巴打去車房篤電腦啦

朋友話去原廠可能準啲

而家十五十六,車房就平啲
08 Mazda 3 1.5

巴打去車房篤電腦啦

朋友話去原廠可能準啲

而家十五十六,車房就平啲

大部分車房剩篤電腦唔駛錢
你部m3邊年?
13 尾期大口3s
好想買mx5
好想買mx5

gogogo
04 RX8

Dream car
但保養係咪好麻煩

放毒
p牌想出部新Mazda 3 1.5
巴打們點睇?
巴打們點睇?

全黑好撚型棍
巴打們點睇?

想買就買啦有咩好諗
巴打們點睇?

想買就買啦有咩好諗

聽fd講p牌買架二手操下先會好d
但係自己又鐘意新款個樣
巴打覺得買新萬3買唔買得過?定平平地買架08~09萬3操下先?
巴打們點睇?

想買就買啦有咩好諗

但係自己又鐘意新款個樣
巴打覺得買新萬3買唔買得過?定平平地買架08~09萬3操下先?

有budget一定買得過
新款有哂前後sensor後泊鏡點都安全d
揀iplus有埋city brake就多重保障
不過p牌全保你預$15000左右

想買就買啦有咩好諗

但係自己又鐘意新款個樣

有budget一定買得過
新款有哂前後sensor後泊鏡點都安全d
揀iplus有埋city brake就多重保障
不過p牌全保你預$15000左右

有錢梗係買新一代,Mazda 3 MK2個 parking sensor 有D 遲鈍,有次 reverse 得太快奶左野,好彩四係甩左少少油

同埋 Skyactiv 一定有力過 MK2 果個 濕鳩CVT
呢到多唔多 MX-5 車主

放毒

巴打貼牆揸車?

放毒

巴打貼牆揸車?

貼牆?
想買架m3 mk3 ,不過好少二手盤
16 mazda 6 gvc

新款Mazda 6好型

Mazda 6 Estate版型到爆開,果陣係日本見過,不過香港冇入
Mazda 2 1.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞