[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
今日去驗車 塵冚爛左肥佬
換一個連工包料幾錢到?
今日去驗車 塵冚爛左肥佬
換一個連工包料幾錢到?

應該幾百
有無人放mazda3 04-09版
有冇人揸緊08 mazda6 有冇嘢整 見28car果啲都好粗咪下

我08
行左4萬5
但2字牌薄,開心使用中

我都3字啦,驚春

我5字

係架,有啲想換硬頂,不過好少見人放

用軟頂啦輕D,硬頂對NA黎講可能會太重

但裝左硬頂成架車感覺 rigid好多,底盤冇咁扭
唔知是咪錯覺

依個唔係錯覺,係真係會
但感覺上軟頂係重量上岩MX5用

我想問下呢,撻車時間長,係咪舊電老化

行左幾多?Check 下電壓,火咀

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

係架,有啲想換硬頂,不過好少見人放

用軟頂啦輕D,硬頂對NA黎講可能會太重

唔知是咪錯覺

依個唔係錯覺,係真係會

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

唔知是咪錯覺

依個唔係錯覺,係真係會

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

佢錶版著左hold燈,應該係有電到
mazda 冇turbo.
渣過fd架新ma3..
真係力水同快感方面差左d。同turbo車比
屌沈晚入車攞番啲野唔記得熄抬頭燈
好彩冇撻唔著同無著警告燈

你舊電好傷

依個唔係錯覺,係真係會

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

Keyless 就係咁,唔夠電唔會幫你硬著車,換電啦

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

有冇巴打可以過黎幫手撘番著部車,比番油錢飯錢

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

講左住邊先,睇下有冇巴打幫手

就黎驗車,比車房睇埋

求救,係街著唔番車

有冇電到?

講左住邊先,睇下有冇巴打幫手

係觀塘港貿中心
想問下各位巴打
架二手04 mazda3 岩岩買
泊車時扭到盡一比油就瑣左個軚盤 係有咩問題?
感激不盡
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

MAZDA 6 2013 跌到11萬
就因為唔係柴油
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

我有時都會咁 正常
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

我有時都會咁 正常

係咪犯左咩錯?
姐係唔可以扭盡個軚?
Sorry我唔係好識
唔該晒巴打
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

我有時都會咁 正常

係咪犯左咩錯?
姐係唔可以扭盡個軚?
Sorry我唔係好識
唔該晒巴打

係 呔泵慘叫
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

我有時都會咁 正常

係咪犯左咩錯?
姐係唔可以扭盡個軚?
Sorry我唔係好識
唔該晒巴打

係 呔泵慘叫

係咪一定要熄匙再開先解鎖?
想問下各位巴打
感激不盡

泊位?

我有時都會咁 正常

係咪犯左咩錯?
姐係唔可以扭盡個軚?
Sorry我唔係好識
唔該晒巴打

係 呔泵慘叫

係咪一定要熄匙再開先解鎖?

想問下各位巴打
感激不盡

巴打 有個mazda3 whatsapp grp有無興趣入?
想問下各位巴打
感激不盡

巴打 有個mazda3 whatsapp grp有無興趣入?

查實架車係我老豆既
幫老豆問
我自己就準備開始學車
架車仲未有我份揸
唔該晒呢度既巴打
想問下各位巴打
感激不盡

搵緊盤 未買
入得嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞