[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想問下巴打們 鎖匙冇電點著車

凈係識用後備匙黎開車門

mazda3 2011 1.5

個 steering wheel 右手邊有個蓋,打開佢可以插匙
有冇mx5車主

有 揸緊NC
依到好多都係Mazda 3

na 落雨泊室外好驚入水

我長泊室外都未驚,冇事嘅
幾時出Carplay ar diu
幾時出Carplay ar diu

1999 Astina nu 323

正呀!!!
10年mazda3hatchback 巴打們點睇 p 牌睇緊出咩車好 睇過golf bb 各有優缺點 Mazda 3個款好正 但有無話咩缺點

渣緊09 mazda 3 2.0,10萬KM,除咗壞過一次ABS 泵,同換過一對狗骨,都無其他野要整。

同Golf GT比,缺點大慨係後座唔闊,無後排冷氣,唔夠慳油,改裝件唔夠多,同速度輸9條街

不過我覺得Mazda 3個樣好睇d,又無乜野整,所以都好滿意。

千祈唔好買1.5,油耗同2.0差唔多,但力水差好遠。

喇叭巴 好耐冇見喇

Hi 巴打
你係咪繼續渣緊forfour

我揸萬事得架
雖然454仲行得
有冇mx5車主

有 揸緊NC

軟蓬大雨其實點都會唧入去 :(
有冇mx5車主

有 揸緊NC

如果有定期噴保護液同check 下D封口位就唔會咁易唧入去,我架NC 長泊室外都係咁保養
10年mazda3hatchback 巴打們點睇 p 牌睇緊出咩車好 睇過golf bb 各有優缺點 Mazda 3個款好正 但有無話咩缺點

渣緊09 mazda 3 2.0,10萬KM,除咗壞過一次ABS 泵,同換過一對狗骨,都無其他野要整。

同Golf GT比,缺點大慨係後座唔闊,無後排冷氣,唔夠慳油,改裝件唔夠多,同速度輸9條街

不過我覺得Mazda 3個樣好睇d,又無乜野整,所以都好滿意。

千祈唔好買1.5,油耗同2.0差唔多,但力水差好遠。

喇叭巴 好耐冇見喇

Hi 巴打
你係咪繼續渣緊forfour

我揸萬事得架
雖然454仲行得

係咩
我仲好掛住架454,係街見到其他454會走去裝吓懷念吓
想問下,如果bid日本mazda 6新車,個mon有無得轉返中文用?地圖又有無香港地圖

導航係跟住一張sim card, 你個case張sim就只係得日本地圖, 而冇香港地圖
再講香港冇得散賣張sim, 喺香港option買既話都差唔多要成皮

Thanks 咁語言方面呢?
好想bid mazda 6 wagon

有水貨佬入過wagon

邊間

又有啦
https://www.facebook.com/JsAutoHk/
有冇mx5車主

有 揸緊NC

如果有定期噴保護液同check 下D封口位就唔會咁易唧入去,我架NC 長泊室外都係咁保養

今朝去睇,司機位濕左
08 mazda 6 揮手
有冇mx5車主

有 揸緊NC

今朝去睇,司機位濕左

應該係窗邊位,個軟蓬用左幾耐?
有冇mx5車主

有 揸緊NC

今朝去睇,司機位濕左

我買左冇幾耐,唔知上手有冇換過,因為我見佢仲係幾挺身,係咪夠期要換
有冇mx5車主

有 揸緊NC

今朝去睇,司機位濕左

我買左冇幾耐,唔知上手有冇換過,因為我見佢仲係幾挺身,係咪夠期要換

睇下窗邊有冇好鬆或者有少少空位,好多時個窗冇閂實又會咁
08 mazda 6 揮手

今朝去睇,司機位濕左

我諗係膠邊老化,有龜裂
巴打們點睇CX-3?

今朝去睇,司機位濕左

我諗係膠邊老化,有龜裂

睇下有冇得換走條膠邊。冇得換就買個cover 冚住先啦,始終成個軟蓬換都幾貴
巴打們點睇CX-3?

Mazda 2升高左就賣貴啲 個人覺得要買就買cx5好過
新界西有係邊間車行易買d Mazda d車件?
新入手架 08 Mazda2

今朝去睇,司機位濕左

我諗係膠邊老化,有龜裂

睇下有冇得換走條膠邊。冇得換就買個cover 冚住先啦,始終成個軟蓬換都幾貴

Nb 換咗軟篷泊室外都無入水

今朝去睇,司機位濕左

我諗係膠邊老化,有龜裂

係架,有啲想換硬頂,不過好少見人放

今朝去睇,司機位濕左

我諗係膠邊老化,有龜裂

Nb 換咗軟篷泊室外都無入水

有冇換過膠邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞