[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
黎緊想買17年mazda 3,但諗緊1500cc同2000cc係咪真係好大分別...1500cc的話係咪會唔夠力...

睇款行先,睇你想要sedan定hatchback

同埋雖然係廢話,但梗係2000cc好飛d..

會買seden 掙扎中..

Sedan 個線條靚 D wor
同埋 1.5 同 2.0 NA 無 turbo 分別都唔會太大啦
最多咪踩深D

1500同k20a差天共地架

同埋 1.5 同 2.0 NA 無 turbo 分別都唔會太大啦
最多咪踩深D

160匹飛又唔係唔飛又唔係
咁倒不如揀樣

坐夠4個人你就知個分別
黎緊會買人生第一架新車,我想問mazda網上面既price list係已經包左tax?係咪可以同sales R油券

有冇tg?交流下 @vend12

最多咪踩深D

咁倒不如揀樣

不如加多少少買Mazda 6

咁倒不如揀樣

咁不如買柴6
一次過解決曬無力同 sedan 既問題

而家仲有新柴六?

而家仲有新柴六?

sor 唔記得冇出 gvc

唔係 wor 官網 price list 有GVC 2.2D 329k

我睇automoo個source唔見姐,梗係信官網啦
希望我甩p之後仲有柴油車買

唔係 wor 官網 price list 有GVC 2.2D 329k

我睇automoo個source唔見姐,梗係信官網啦
希望我甩p之後仲有柴油車買

有出

咁倒不如揀樣

坐夠4個人你就知個分別

姐係坐夠4個就好明顯feel到1500同2000既分別?

咁倒不如揀樣

咁不如買柴6
一次過解決曬無力同 sedan 既問題

而家仲有新柴六?

唔係全部尾期都硬食gvc咩?

而家仲有新柴六?

唔係全部尾期都硬食gvc咩?

新款應該柴同汽油都有gvc 只差加唔加錢要埋i activsense
有無巴打有元朗車房介紹
次次去親車房 啲車房佬好似唔想整萬事得咁
利申:第一代尾期mazda 6
有無巴打有元朗車房介紹

元X屯俱樂部
新手留名
2016 CX5
不過新仔乜都唔識
有無巴打有元朗車房介紹

元X屯俱樂部

巴打知唔知開幾至幾, 有冇電話等等?
新牌買左部3仔, 想mark定車房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞