[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實i-plus 可有可無
其實i-plus 可有可無

係,如果唔係iplus 有bose同nappa皮,我都唔會買
請問車頭錶板上面果塊大膠皮晒得多搞到融融地癡立立, 有冇得搞返好佢?
最新m3 2.0點睇 有無用家分享下
新CX5 已經比人拎去同 BBA, Lexus 比較 應該最快過多10年就變做 premium brand

https://youtu.be/dLEZuUs9M8A
32萬
我老豆都好擔心
係咪唔應該揸咁大架
因為我比較中意大車同埋載下屋企人朋友
我諗拎左車操熟會無事

巴打我都岀左馬6 I plus 黑色

16車抵玩

我部係16車 好抵
請問車頭錶板上面果塊大膠皮晒得多搞到融融地癡立立, 有冇得搞返好佢?

咩車 Mazda 都有用環保料 ?

同option一定柴油貴啲

柴油而家冇i plus

係呀, 仲無左Bose喇只
諗緊佢定Sorento

Sorento完全唔好揸

唔駛諗,一定馬6,型咁多,你有諗馬6即係唔會成日7人

係, 馬六真係好撚型, 同埋我好多時都坐5人, 屋企人覺得Sorento就闊落d

馬6個外形 拍埋歐洲車都唔輸蝕

內籠真係好令 仲有條LED燈
就1001

咩車 Mazda 都有用環保料 ?

今日去睇左部10年萬3, 車主話上一手擺露天位曬得多搞到咁, 而家佢搵塊野蓋住, 如圖......

Sedan or Hatchback?
Mazda3份中控好多份對唔齊😂

發現架rx7 !!!

hb

hb

你比較緊咩model先?

hb

hb

我而家渣緊spike,但太垃圾想換車
心思思new m3同埋new golf 同埋唔知gti咩價位

hb

心思思new m3同埋new golf 同埋唔知gti咩價位

gti過300k喎,同mazda 3唔同野黎,性能操控一定係gti
但如果同普通golf比,mazda 3設備齊好多,同埋唔駛驚vw d鑊氣

hb

gti過300k喎,同mazda 3唔同野黎,性能操控一定係gti
但如果同普通golf比,mazda 3設備齊好多,同埋唔駛驚vw d鑊氣

巴打渣緊?有咩傻缺點 油耗如何
而家架野07年車,成$1.5/km

hb

巴打渣緊?有咩優缺點 油耗如何

hb

我唔係渣緊,但渣過同朋友有
優點: 重心低過golf,輕得黎車架實淨,Bose喇叭(我鐘意聽歌),操控靈活,中後段表現好d,雖然冇turbo但加速線性d,日本車冇vw咁多問題
缺點: golf頭段表現好d,門冇golf咁重
油耗你預$1-$1.2/km,睇你點渣

有興趣不如add tg傾 ID#vend12

hb

我唔係渣緊,但渣過同朋友有
優點: 重心低過golf,輕得黎車架實淨,Bose喇叭(我鐘意聽歌),操控靈活,中後段表現好d,雖然冇turbo但加速線性d,日本車冇vw咁多問題
缺點: golf頭段表現好d,門冇golf咁重
油耗你預$1-$1.2/km,睇你點渣

有興趣不如add tg傾 ID#vend12

thx
已經開左第二 post

[好似係第二個post] Mazda 車主揮手區
https://lihkg.com/thread/281404/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞