[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想問下各位,自動波停燈位、拉左handbrake, 你地會入N 波定由佢繼續D波?
想問下各位,自動波停燈位、拉左handbrake, 你地會入N 波定由佢繼續D波?

自動波停燈踩brake n波咪算 handbrake都唔洗落

自動波停燈踩brake n波咪算 handbrake都唔洗落

如果唔停得耐,我都慢慢流前,brake都慳返
P牌仔想出架車練下 筆直2萬到
睇中左m2 1.5/m3 hb
想問下巴打們有無咩指點
例如咩年份買唔過咁
P牌仔想出架車練下 筆直2萬到
睇中左m2 1.5/m3 hb
想問下巴打們有無咩指點
例如咩年份買唔過咁

睇中邊架就約睇車
唔會話咩年份買唔過
好睇上手車主點保養
有冇人有用原廠個GPS?
買果張SD card要$4888 cls

我係ebay買

如果唔係送緊係唔買啦...買部電話好過...地圖實係D APP新D架

我係ebay買

破解野?
有冇link

另外聽講mazda準備投入apple carplay

我係ebay買

破解野?
有冇link

補link
http://iphone.appleinsider.com/articles/17/03/13/mazda-says-apple-carplay-support-coming-soon-including-retroactive-upgrades

我係ebay買

巴打外國撚?
ebay搵唔到HK MAP

我係ebay買

破解野?
有冇link

補link
http://iphone.appleinsider.com/articles/17/03/13/mazda-says-apple-carplay-support-coming-soon-including-retroactive-upgrades

進擊的 Mazda

我個時買車R到sales送比我,但平時好小用,因為個中文輸入法好難用

我係ebay買

巴打外國撚?
ebay搵唔到HK MAP

係外國 香港唔清楚
想買mx5 NC 手波手蓬
求巴打屌醒

買左應該好難放
想買mx5 NC 手波手蓬
求巴打屌醒

買左應該好難放

揸緊NC
唉岩岩買左架新mazda 6 無耐,撞爆左大燈罩,前bumper 同側邊沙版
問過剩係爆燈罩都要成隻換($12000),個兩塊就噴返同拓($6800)

屌...
唉岩岩買左架新mazda 6 無耐,撞爆左大燈罩,前bumper 同側邊沙版
問過剩係爆燈罩都要成隻換($12000),個兩塊就噴返同拓($6800)

屌...

想睇相撞成點

屌...

想睇相撞成點

屌...

想睇相撞成點

好痛

屌...

想睇相撞成點

好痛

其實有無機會搞mazda 車聚呢

屌...

想睇相撞成點

好痛

我都好明白你心情
我個時新車落地第一晚擺街(因為要等到月頭先入到停車場)第二朝囉車,見到有幾條比硬物介既花痕

屌...

想睇相撞成點

好痛

我都好明白你心情
我個時新車落地第一晚擺街(因為要等到月頭先入到停車場)第二朝囉車,見到有幾條比硬物介既花痕

咁撚仆街 , 之後有冇攞去整返

屌...

想睇相撞成點

好痛

我都好明白你心情

咁撚仆街 , 之後有冇攞去整返

我整coating 個時師傅幫我整左,但仲見到條痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞