[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有你mazda 七人車車主?

有無mazda 七人車車主

08 mazda 5 車主

年尾車展Mazda5車主嗰仔
Mazda係咪cp值最高既日本牌子

整體上,我覺得係 歐洲車厚實內龍,日本車耐用度
bid 部旅行m6棍會否好on9?

整體上,我覺得係 歐洲車厚實內龍,日本車耐用度

仲有二手價
Mazda 5 比同年份2000cc 7人車平差唔多一半,對手仲要未必有雙電門
搞到咁樣都係諗住出Mazda 3 1.5 i-plus仲好過CX-3
搞到咁樣都係諗住出Mazda 3 1.5 i-plus仲好過CX-3

星期五發佈cx3
到時比較下
bid 部旅行m6棍會否好on9?

油渣棍波旅行版
99 年Mazda 323 受唔受我玩

利申:一個月 P 牌仔

hello我都係99 323
不過我渣左架野半年有多了
但我係自動波,而家都心郁郁想搵架棍仔玩下

99 323自動皮
新牌仔考量緊買架Mazda 6 2008-10年款,應該5-7萬左右,好似好抵玩!二手咁平,其實有無伏?
有你mazda 七人車車主?

係咪大過sienta?

係咪大過sienta?

內籠一定大d, 但尾排headroom 矮過sienta
Ps:力水完全係2回事
有冇 fc fd
前3日加入
2016 MX5 Club

nd?

Yes,白色

星期五發佈cx3
到時比較下

根本 CX3 就係一部升高左既 Mazda 2
有咩本事可以賣25 27
人地 QQ 依家清貨都賣緊 21 23

應該係24 27
新款開波賣貴啲掛...

星期五發佈cx3
到時比較下

根本 CX3 就係一部升高左既 Mazda 2
有咩本事可以賣25 27
人地 QQ 依家清貨都賣緊 21 23

QQ咁垃圾都講
新牌仔考量緊買架Mazda 6 2008-10年款,應該5-7萬左右,好似好抵玩!二手咁平,其實有無伏?

其實唔算平
7萬蚊可以買到3-4年車
其實想知Honda既jade點解貴咁多比起mazda5
無知一問I-stop易唔易壞同埋係咪慳油好多

對上嗰架係premacy唔多識新車

品牌效應,同埋Mazda 5入面d科技好舊
無知一問I-stop易唔易壞同埋係咪慳油好多

對上嗰架係premacy唔多識新車

唔會易壞

就快停產
日本車書傳過下年出cx6 (5+2座位)

就快停產
日本車書傳過下年出cx6 (5+2座位)

直上 CX9啦
想問有冇巴打揸緊新果款mazda2,想知你地嘅評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞