[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
16 mazda 6 gvc

4月到車?

已經到手第一批

GVC正

我個架係soul red

記得準時做1000km check同regular check

新手5萬蚊budget可以買到m3 hb款黎操下車嗎?
m2 15年
M3 幾錢一km?
Mazda 3 sedan

我個架係soul red

記得準時做1000km check同regular check

做 audit 做到買新車

想入 Mazda 6 但 Mazda 3 個 dashboard 型好撚多

想入 Mazda 6 但 Mazda 3 個 dashboard 型好撚多

上面個mon真係無撚得頂

但 Mazda 3 1.5 MK2 換 Mazda 3 2.0 MK3 實比條女小死

最後應該都係換 B200

但 Mazda 3 1.5 MK2 換 Mazda 3 2.0 MK3 實比條女小死

最後應該都係換 B200

個mon高智能方程式咁 勁正

其實投射唔係靚d 咩?
09 3s 再次揮手

其實投射唔係靚d 咩?

好有戰鬥機feel
04 RX8

多唔多野壞零件易唔易搵?
04 RX8

聽講轉子引擎易壞
想換Mazda5大家點睇
04 RX8

聽講轉子引擎易壞

聽講
好想問下你地架車用咩播歌?cd?
好想問下你地架車用咩播歌?cd?

FM 發射器
利申: 06 mazda 3
P 牌 想出M3 2004年款

上28車睇,M2 同M3個價差一截,我想問除左個款唔同之外仲有咩分別呀

新牌仔唔識嘢,勿屌

上28車睇,M2 同M3個價差一截,我想問除左個款唔同之外仲有咩分別呀

新牌仔唔識嘢,勿屌

M3大部實用好多,有+/- 波,硬避震轉彎定少少

新牌仔唔識嘢,勿屌

你意思係內籠會大啲?

新牌仔唔識嘢,勿屌

你意思係內籠會大啲?

今日架 Philips 車機自我 reset,去左 touch mon positioning ,搞完播歌,之後個軚控就用唔到 以後用唔到個軚轉歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞