[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
http://m.28car.com/m_cmy_dsp.php?h_vid=36232358

呢部得唔得?

車行車小心為上

同私人放有咩分別?
有無連巴識人放車, 揾緊mazda 6 ❨04年❩or mazda 3 hatchback ❨04年❩

諗住賺左2 萬蚊外快用來買架車代步

Tg我 我放04 mazda 6 2.3
Tg:chainhang
想搵部09-11 年 mazda 3 1.5, budget 6-7 皮, 有冇可能?

利申: 甩p 三個月, 考完到而家都未揸過車

09-11 年用 M3 CVT,即係用 Jazz 仔力水推多0.3X噸

主要係budget 問題, 次要係鍾意09 年款個車頭, 我覺得型過13年打後款

咁買2.0 ,唔係會冇力到你後悔

想買1500cc, 慳d 牌費, 我又唔係要黎飛車, 唔駛太大馬力掛

好快會後悔
好力唔等於要飛
好力上長命斜(城隧荃灣入口)或出路口尤其highway 差好遠

仲有將軍澳隧道住九龍入口
想搵部09-11 年 mazda 3 1.5, budget 6-7 皮, 有冇可能?

利申: 甩p 三個月, 考完到而家都未揸過車

09-11 年用 M3 CVT,即係用 Jazz 仔力水推多0.3X噸

主要係budget 問題, 次要係鍾意09 年款個車頭, 我覺得型過13年打後款

咁買2.0 ,唔係會冇力到你後悔

想買1500cc, 慳d 牌費, 我又唔係要黎飛車, 唔駛太大馬力掛

好快會後悔
好力唔等於要飛
好力上長命斜(城隧荃灣入口)或出路口尤其highway 差好遠

仲有將軍澳隧道住九龍入口

1500cc上斜點會無力
落3波輕鬆係斜路行8,90
有無師兄想放mazda 3 skyactive 13年後
新牌想買黎渣
pmpm
有無師兄想放mazda 3 skyactive 13年後
新牌想買黎渣
pmpm

Soul Red 永遠冇盤
想問下各位Mazda 3 多唔多野整

P左無耐睇緊車,諗緊Golf 定M3

唔好咁懶,爬下文,出面又有VW 討論區

主要想睇下M3多唔多野整同有冇咩嚴重通病要留意

爬完文只知係識整(或者願意整)既車房比雙田少

主要想睇下M3多唔多野整同有冇咩嚴重通病要留意

爬完文只知係識整(或者願意整)既車房比雙田少

懶得響塞車果陣轉 +/- 波,同唔會每年定期做全車險查,就唔好玩 VW DSG
各位覺得m3白色14年噴令黑軨會唔會好唔挾
諗住噴埋紅個軚break

都幾型

都幾型

不過硬係好似同個牌子唔係好挾

都幾型

唔覺同個牌子有關係
有無人用緊 mazda 個gps 張sd 係咪唔準?
想問下2008年facelift Mx5 NC 嘅車頭燈岩唔岩2005年Mx5 NC?

都幾型

新車一定要 soul red

都幾型

新車一定要 soul red

鋼鐵灰型d
新手想問野

點解05 M5有雙電門
http://m.28car.com/m_sell_dsp.php?h_vid=317457481

但06 M5是手動門?
http://m.28car.com/m_sell_dsp.php?h_vid=307349403

有手趟門版,有雙電趟門版
兩種都有
有冇人知新CX 5幾時出

宏益車
http://m.28car.com/m_sell_dsp.php?h_vid=317128358

呢部扑唔扑得過?

跌得咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞