[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我架05 Mazda 3呢排開始比油反應慢,feel到無乜力
我架05 Mazda 3呢排開始比油反應慢,feel到無乜力

換左幾耐/km 油

有冇換過coil,火咀,油?
MAZDA 6 2013 跌到11萬
就因為唔係柴油

28car?

新車依家做緊幾多?
柴油二手都係20蚊左右

$296,500 high grade

加幾千整架 Soul Red, 遠睇都好閃

29 萬好吸引
有無人識拆中控面板, 要後面插個aux in 盒, 但個面板好實
有無人識拆中控面板, 要後面插個aux in 盒, 但個面板好實
咩款咩年份
咩款咩年份

第一代三仔
http://v.youku.com/v_show/id_XNjMwMjYyMTEy.html

www.chelebao.com/show.asp?productid=244
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

另外,買車會有咩送架通常? 佢淨係送左個導航。
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油
未拎車,煩緊停車場。屋企附近冇晒位
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

買灰色咁開心
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

新車 ?
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

買灰色咁開心

買咗先嚟問
新牌仔 05 Mazda5
新牌仔 05 Mazda5

Same here
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴

同問,汽油版好似唔係平好多? 導航佢個個有人話有bug,唔知真定假?
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴

同問,汽油版好似唔係平好多? 導航佢個個有人話有bug,唔知真定假?

個導航廢廢地,成日錯位置。要等佢自己慢慢load,搵返岩自己個位置
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

買灰色咁開心

點知我買灰架
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴

個導航廢廢地,成日錯位置。要等佢自己慢慢load,搵返岩自己個位置

柴油無I plus 版?其實都買得好衝動
同埋屋企人始終覺得柴無咁環保
我新手揸靠個導航
Google map會唔會好啲
有冇08-11年mazda 6 whatsapp group
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴

我新手揸靠個導航

自私d 咁睇,係無咁環保,但油錢差一半
柴油好似無iplus 版,但兒家core 版差左bose speaker, 尾電簾, ieloop, 其他都好似一樣,有錯請輕屌

巴打新手楂馬6咁有信心,話哂都中型房車
今日出左部6
好開心,第一架車
有咩要留意?

柴油定汽油

汽油

唔買柴

我新手揸靠個導航

自私d 咁睇,係無咁環保,但油錢差一半
柴油好似無iplus 版,但兒家core 版差左bose speaker, 尾電簾, ieloop, 其他都好似一樣,有錯請輕屌

巴打新手楂馬6咁有信心,話哂都中型房車

唔記得問,汽油iplus 幾錢?
32萬
我老豆都好擔心
係咪唔應該揸咁大架
因為我比較中意大車同埋載下屋企人朋友
我諗拎左車操熟會無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞