[好似係第一個post] Mazda車主揮手區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
前日入手第四部mx5

上28卡見到架12 mx5
真心想買,但168k
越黎越多人

咁呢幾年萬事德d車係幾好既
利申:由細到大都鐘意萬事德d車,而家有時都會揸老豆架後備車 (98 323 MT)
99 mx5 nb 健康行走中👋🏿
越黎越多人

利申:由細到大都鐘意萬事德d車,而家有時都會揸老豆架後備車 (98 323 MT)

有望搞車聚
越黎越多人

有望搞車聚

有無巴打有時間搞
前日入手第四部mx5

巴打買第幾代?
越黎越多人

有望搞車聚

有無巴打有時間搞

唔識搞
靜搞食飯就識
食飯先囉
想搵部09-11 年m3, budget 60k
有架09年 MAZDA3 白色
有無巴打有興趣
有架10 藍色 sedan 想賣
有興趣既巴打留個tg
有無巴打有興趣

有冇tg? 想睇吓相先
有無巴打有興趣

有冇tg? 想睇吓相先

liverbird000334
有無巴打有興趣

tg deep_jer
有架10 藍色 sedan 想賣
有興趣既巴打留個tg

tg deep_jer
越黎越多人

越來越多人唔好咩?
借問聲咁多巴打14或15年mazda6 +/- 波peddle shift 係咪標佩?

我做緊1份有關香港共乘文化嘅畢業論文,想睇下大家對共乘嘅睇法。

各位ching幫幫手做下份簡單嘅問卷

http://cuhkcom.au1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9oiZZtrKkM7UKBD
借問聲咁多巴打14或15年mazda6 +/- 波peddle shift 係咪標佩?

好似最平版係無
一年前考到牌 premacy操車
甩左p仲揸緊
夠7年驗車自己驗咩事都冇

想問下,如果bid日本mazda 6新車,個mon有無得轉返中文用?地圖又有無香港地圖
04 m3 hb勁開心使用中
想問下,如果bid日本mazda 6新車,個mon有無得轉返中文用?地圖又有無香港地圖

導航係跟住一張sim card, 你個case張sim就只係得日本地圖, 而冇香港地圖
再講香港冇得散賣張sim, 喺香港option買既話都差唔多要成皮

導航係跟住一張sim card, 你個case張sim就只係得日本地圖, 而冇香港地圖
再講香港冇得散賣張sim, 喺香港option買既話都差唔多要成皮

Thanks 咁語言方面呢?
好想bid mazda 6 wagon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞