深水埗係全港最恐怖地區

548 回覆
265 Like 13 Dislike
認真,我係深水埗開鋪,晚晚都3-4點返屋企
呢頭夜晚女仔真係唔好行咁多,因為真係好多白粉傻佬同蝻,佢地好鐘意:靚女靚女去邊呀!跟住追住條女,如果係男既話其實無乜野,只要你唔係薯仔樣柒柒下咁基本上無人搞你,
另外要講一講係專係荔枝角道附近搵食,無論幾冬幾熱都著恤衫黑西褲,黑色長大嬲(有時拎住)三十幾歲1米6既矮撚,佢會自稱係黃金做音響,屋企住天水圍,想借廿蚊搭小巴返屋企,千祈唔好比佢,我中過伏條友白粉佬黎
Ps我拍檔琴晚有份捉賊仲上左鏡
老老豆豆其實深水埗警力夠唔夠?
有冇住果頭巴打講下

佢地有時候會巡下通州街班道友,1-2架車
凌晨都有時侯見到佢地巡

通州街橋底咪十愛撚幫佢地爭取成為道友中心,
劉小麗又你專幫通州街橋底爭取福利
老老豆豆其實深水埗警力夠唔夠?
有冇住果頭巴打講下

佢地有時候會巡下通州街班道友,1-2架車
凌晨都有時侯見到佢地巡

通州街橋底咪大愛撚幫佢地爭取成為道友中心,
劉小麗又係專幫通州街橋底爭取福利
晚夜踩單車經過食個M記 泊架單車係出面勁驚比人偷走 一條街 幾個阿叔望實架車 唔知想點
痴根 要搵個係門口等
蝗蝻蛔泛濫、政府不作為,香港人遲早要倒退返清代各區自組民團保境安民
獵奇社區
次次去深水步買布
原路唔敢玩電話
俾啲蝻望到實一實
成班中坑蝻冇嘢做
呢頭夜晚女仔真係唔好行咁多,因為真係好多白粉傻佬同蝻,佢地好鐘意:靚女靚女去邊呀!跟住追住條女,如果係男既話其實無乜野,只要你唔係薯仔樣柒柒下咁基本上無人搞你,
另外要講一講係專係荔枝角道附近搵食,無論幾冬幾熱都著恤衫黑西褲,黑色長大嬲(有時拎住)三十幾歲1米6既矮撚,佢會自稱係黃金做音響,屋企住天水圍,想借廿蚊搭小巴返屋企,千祈唔好比佢,我中過伏條友白粉佬黎

屌我見過佢問人佢睇落好清醒喎
好有禮貌咁 係咁唔好意思
「sorry呀 留個電話 聽日比返你丫」

但我個次係正佢面前佢都唔問我
可能覺得我窮睇我唔起
深水埗特別多傻佬傻婆 成日走街大叫大攘
快餐店、圖書館
好心政府就困住厘啲人啦,萬一發起癲上黎,又打人,放火就太遲
傻佬既自由會危害到大部分正常人的安危

今日大快活都遇到一個,一坐底隔離枱 都覺得佢揮手舞拳怪怪地,食食下野都警戒,佢臨走向我面前揮一拳,好在避得快。。
有冇人覺得香港冇左呢d地方嘅話會好似無咗本土特色咁
如果個個地方都係大型商場+私人樓會好撚悶
硬係覺得覺得要有深水埗觀塘呢d龍蛇混雜嘅地方先似返香港

區外人咪覺得本土囉
蝗蛔蝻多過本地人咁多邊忽本土
就算本地人都係廢老居多,佢地淨係識用電話大大聲播紅歌睇抗日劇,本條毛咩
住醫局街
日頭就周街廢老同道友
夜晚就蝻蟔同埋去髮廊叫老雞嘅廢老
就算小朋友都普遍係爛身爛世咁款
想搵個正常人都難

醫局街成條街好撚多髮廊 啲啊嬸著曬背心短褲
日頭經過望入去又正正常常幫人洗頭剪髮
夜晚係咪有特別服務?
日光日白見到一堆蝻係街都要兜路行
試半凌晨去果頭叫雞
屌真係好恐怖 成街都係南亞人/古惑友
企係度唔知做乜鳩

蓋清做乜搞到咁cheap要去到個頭搵食呀?

鳩痕

又鳩up

屌我見過佢問人佢睇落好清醒喎
好有禮貌咁 係咁唔好意思
「sorry呀 留個電話 聽日比返你丫」

但我個次係正佢面前佢都唔問我
可能覺得我窮睇我唔起

之前問過我
記得前日見完佢,問鳩佢你成撚日無錢仲出嚟托咩
住醫局街
日頭就周街廢老同道友
夜晚就蝻蟔同埋去髮廊叫老雞嘅廢老
就算小朋友都普遍係爛身爛世咁款
想搵個正常人都難

醫局街成條街好撚多髮廊 啲啊嬸著曬背心短褲
日頭經過望入去又正正常常幫人洗頭剪髮
夜晚係咪有特別服務?

洗下面頭
低賤地方
屯門撚表示治安幾好
快餐店、圖書館

今日大快活都遇到一個,一坐底隔離枱 都覺得佢揮手舞拳怪怪地,食食下野都警戒,佢臨走向我面前揮一拳,好在避得快。。

你係中環係南區 會唔會周街見到呢D人

佢地咪困住左係深水埗囉

不過你都同佢地一齊困係深水埗日日對住咁解啫
仲要一到夜晚就好多曱甴
但無可否認交通幾方便同洗費好平
住過地鐵站出口隔離嗰棟幾個月
快餐店、圖書館

有個傻佬著住大褸成日係地鐵站拉筋
仲要一到夜晚就好多曱甴

呢區係咪鼠患嚴重都無人會理
仲要一到夜晚就好多曱甴

呢區係咪鼠患嚴重都無人會理

越多窮人既地方就越多老鼠
利申 南區
深水埗真係極度多傻人

利申:絲,住深水埗
深水埗真係極度多傻人

小心d呀絲打
Btw係咪住醫局街個邊
深水埗真係極度多傻人

小心d呀絲打
Btw係咪住醫局街個邊

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞